Kuchyňský nůž Samura Mad Bull Chopper

Kód: SMB-0040
3 990 Kč 3 298 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Tradiční srbský nůž šéfkucháře. Perfektní na řezání, sekání, krájení a krájení na kostky. Ne příliš těžký, ale výkonný sekáček s čepelí ostrou jako žiletka a s konvexním výbrusem. Kuchyňský sekáček s čepelí dlouhou 18 cm z ručně kované kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť z G10 je pevná, odolná a příjemná na dotek. Ruční kování poskytuje jedinečný vzhled pro každý nůž. Na broušení se doporučuje použít brusný kámen.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční srbský nůž šéfkucháře. Perfektní na řezání, sekání, krájení a krájení na kostky. Ne příliš těžký, ale výkonný sekáček s čepelí ostrou jako žiletka a konvexním tvarem profilu. Kuchyňský sekáček s čepelí dlouhou 18 cm z ručně kované kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Ruční kování poskytuje jedinečný vzhled pro každý nůž.

Nůž má rukojeť z moderního kompozitního materiálu G10, který má vysokou odolnost vůči opotřebení, vlhkosti, nárazu a zároveň je velmi příjemný na dotek.

Čepel z jednoho kusu ručně kované japonské nerezové oceli AUS-8 s hladkým ostřím je dlouhá 18 cm. Ocel AUS-8 je ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži mnohem odolnější a lépe drží ostří. Rovněž se poměrně jednoduše dá nabrousit na vysokou ostrost.

Využití: zelenina a maso - řezání, sekání, krájení a krájení na kostky

Údržba: doporučujeme ruční mytí se saponátem ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí.

Broušení: doporučujeme použít brusný kámen.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Kategorie délky čepele: 15,00 - 19,99 cm
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: G10
Celková délka: 30 cm
Délka čepele: 18 cm
Tloušťka čepele: 3 mm
Tvrdost čepele: 59 - 60 HRC
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LK Avatar autora | 13.4.2021
produkt je v pohodě - práce s nožem Samura Mad Bull Chopper odpovídá očekávání ...

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: