Vážení zákazníci, všechny objednávky přijaté po 12:00 18.7.2019, budou odeslány v pondělí 22.7.2019. Děkujeme za pochopení.

Řeznické nože

27 položek celkem
Kuchyňský Nůž Frosts vykosťovací 7151PG
480 Kč
Kuchyňský Nůž Frosts vykosťovací 7179PG
610 Kč
Kuchyňský Nůž Frosts vykosťovací 9153PG
430 Kč
Kuchyňský nůž CHEF'S KNIVES Vykosťovací Damascus VG-10
2 120 Kč

Kuchyňský nůž s čepelí dlouhou 13,5 cm z damaškové oceli VG-10. Rukojeť z kompozitního materiálu G10 je pevná a odolná vůči vlhkosti. Nůž je určen pro práci s masem,...

Kuchyňský nůž MAM vykosťovací 501
320 Kč

Kuchyňský nůž od portugalského výrobce MAM. Délka čepele 15,5 cm, tvarem přizpůsobena na vykosťování a práci s masem. Čepel z molybdenovo vanadové nerezové oceli, rukojeť z...

Kuchyňský nůž Opinel Intempora N°222
1 280 Kč

Kuchyňský nůž od francouzského výrobce Opinel, určený na vykosťování a práci s masem. Čepel délky 13 cm z kvalitní nerezové oceli Sandvik 12C27. Rukojeť vyrobena z...

Kuchyňský nůž Opinel N°122 vykosťovací
710 Kč

Kuchyňský nůž od francouzského výrobce Opinel, určený na vykosťování a práci s masem. Čepel délky 13 cm z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15, rukojeť z lakovaného bukového dřeva.

Kuchyňský nůž Samura Damascus Vykošťovací
2 240 Kč

Exkluzivní kuchyňský nůž s čepelí dlouhou 15 cm z japonské damaškové oceli tvrdosti až 61 HRC. Rukojeť z kompozitního materiálu G10 je pevná, odolná a příjemná na dotek. Nůž je...

Kuchyňský nůž Samura MO-V Vykošťovací
1 170 Kč

Kuchyňský nůž s rukojetí z G10 a čepelí dlouhou 16,5 cm z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8.Vykosťovací nůž určený pro práci s masem. 

Nahoru
Další produkty

Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky. Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. V naší nabídce najdete řeznické nože Victorinox, Swibo, švédské profesionální řeznické nože Frosts (Mora) a mnoho jiných. Na údržbu ostří řeznického nože je vhodné používat kvalitní profesionální ocílku