Tojiro Hammered

7 položek celkem
Kuchyňský nůž Tojiro Hammered Gyuto F-1114 Nůž šéfkucháře 18 cm
3 250 Kč

Tojiro Hammered F-1114 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 18 cm z japonské nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je...

F-1114
Kuchyňský nůž Tojiro Hammered Gyuto F-1116 Nůž šéfkucháře 24 cm
4 560 Kč

Tojiro Hammered F-1116 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 24 cm z japonské nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D...

F-1116
Kuchyňský nůž Tojiro Hammered Gyuto F-1115 Nůž šéfkucháře 21 cm
3 750 Kč

Tojiro Hammered F-1115 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - větší kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 21 cm z japonské nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D...

F-1115
Kuchyňský nůž Tojiro Hammered Nakiri F-1113 16,5 cm
3 250 Kč

Tojiro Hammered F-1113 je japonský kuchyňský nůž typu nakiri, s čepelí dlouhou 16,5 cm z japonské nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je velmi příjemná na...

F-1113
Kuchyňský nůž Tojiro Hammered Santoku F-1112 17 cm
3 250 Kč

Tojiro Hammered F-1112 je japonský kuchyňský nůž typu santoku s čepelí dlouhou 17 cm z japonské nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je velmi příjemná na...

F-1112
Kuchyňský nůž Tojiro Hammered Petty F-1111 Univerzální 13 cm
2 120 Kč

Tojiro Hammered Petty F-1111 je japonský kuchyňský nůž typu petty - menší univerzální nůž do kuchyně, s čepelí dlouhou 13 cm z japonské nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...

F-1111
Kuchyňský nůž Tojiro Hammered Petty F-1110
Kuchyňský nůž Tojiro Hammered Petty F-1110
Není skladem - objednáme pro Vás
1 960 Kč

Tojiro Hammered Petty F-1110 je japonský kuchyňský nůž typu petty - menší nůž na zeleninu a ovoce, s čepelí dlouhou 9 cm z japonské nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...

F-1110

Japonské kuchyňské nože Tojiro Hammered jsou vyrobeny z velmi tvrdé japonské nerezové oceli VG-10, která dosahuje tvrdosti až 61 HRC. Jsou to tradiční japonské nože s oboustranným výbrusem čepele, na který jsme v Evropě zvyklí. Nože Tojiro Hammered dostaly své jméno podle promáčknutí na čepeli, které připomínají údery od kovářského kladiva. Tyto promáčknutí zároveň zabraňují lepení krájených potravin na čepel.

Čepel je vyrobena z více vrstev oceli. Taková vrstvená konstrukce čepele je typická pro tradiční japonské nože. Střední vrstva (jádro) z nerezové oceli VG-10 je z boků chráněna měkčí nerezovou ocelí. Ocel VG10 je velmi tvrdá a dodává noži excelentní řezné vlastnosti a vysokou ostrost. Měkká ocel na bocích dodává čepeli odolnost a usnadňuje broušení. Jelikož se jedná o nerezovou ocel, čepel nevyžaduje tak precizní péči jako nože z uhlíkové oceli. Zároveň na kurouchi (černá část čepele, která je náchylná k oxidaci) výrobce aplikoval neviditelnou anorganickou povrchovou vrstvu, která zvyšuje odolnost vůči korozi.

Nůž Tojiro Hammered přináší kombinaci prvotřídních japonských materiálů, neokoukaný originální vzhled a vynikající řezné vlastnosti.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení