Japonský nůž KAI Seki Magoroku Red Wood Deba z nerezové oceli 1K6 s jednostranným výbrusem a rukojetí z červeného dřeva pakka. Délka čepele je 15,5 cm.
Exkluzivní kuchyňský nůž s čepelí dlouhou 18,2 cm z japonské ručně kované oceli AUS-8 tvrdosti 58 HRC. Rukojeť z micarty je pevná, odolná a příjemná na dotek. Nůž typu santoku...
Kuchyňský nůž s 17 cm čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť černé barvy z ABS plastu je pevná, odolná a příjemná na dotek. Nůž typu Nakiri je tradiční...
Kuchyňský nůž s 17,5cm čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť černé barvy z ABS plastu je pevná, odolná a příjemná na dotek. Nůž typu santoku je...
Tojiro Shippu Black FD-1593 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 18 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...
Tradiční japonský kuchyňský nůž typu Deba s masivní čepelí dlouhou 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba s čepelí dlouhou 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je velmi...
Tojiro Zen Black FD-1563 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 18 cm z vrstvené japonské nerezové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10....
Tsubazo Gyuto je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto. Gyuto je japonský ekvivalent evropského šéfkuchařského nože. Má oboustranný výbrus a používá se v asijské kuchyni pro...
Tsubazo Nakiri je japonský kuchyňský nůž typu nakiri - tradiční japonský tvar nože, který je primárně určen ke krájení zeleniny. Je ideální pro rychlé a precizní krájení a...
Tsubazo Santoku je klasický japonský kuchyňský nůž. Tvar Santoku je velmi univerzální, využijete jej při krájení masa, ryb nebo zeleniny. Má oboustranný výbrus a kombinuje dobré...
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z javorového dřeva a čepelí délky 17 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž typu santoku je ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání....