Kuchyňský nůž Tsubazo Gyuto 18,7 cm
Kód: 340318Související produkty
Detailní popis produktu
Tsubazo Gyuto je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto. Gyuto je japonský ekvivalent evropského šéfkuchařského nože. Má oboustranný výbrus a používá se v asijské kuchyni pro přípravu zeleniny, ryb a masa. Čepel nože dlouhá 18,7 cm je vyrobena z japonské nerezové oceli Daido 1K6, která vyžaduje pouze minimální péči a je téměř bezúdržbová. Čepel má tepaný povrch čímž se minimalizuje lepení krájených potravin na nůž. Zároveň je čepel poměrně tenká, což dodává noži skvělé řezné vlastnosti. Nůž je lehký, takže se s ním jednoduše pracuje a neunavíte se ani při delší práci. Nůž je vyroben v Japonsku.
Nůž má rukojeť ze dřeva Pakkawood. Rukojeť má symetrický oválný tvar, díky čemuž je vhodná pro praváky i leváky. Zároveň je velmi příjemná na omak. Rukojeť je zakončena prstencem z polypropylenu.
Údržba: Doporučujeme jemné ruční mytí ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí. Po použití je třeba nůž omýt a otřít do sucha.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské nože |
---|---|
Druh kuchyňského nože: | Gyuto |
Kategorie délky čepele: | 15,00 - 19,99 cm |
Druh oceli: | Nerezová ocel |
Materiál čepele: | Daido 1K6 |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Celková délka: | 30,9 cm |
Délka čepele: | 18,7 cm |
Délka rukojeti: | 12,2 cm |
Hmotnost: | 120 g |
Povrchová úprava čepele: | Hammered |
Země původu: | Japonsko |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.