Tsubazo Gyuto je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto. Gyuto je japonský ekvivalent evropského šéfkuchařského nože. Má oboustranný výbrus a používá se v asijské kuchyni pro...
Tsubazo Nakiri je japonský kuchyňský nůž typu nakiri - tradiční japonský tvar nože, který je primárně určen ke krájení zeleniny. Je ideální pro rychlé a precizní krájení a...
Japonský kuchyňský nůž typu petty - menší univerzální nůž do kuchyně, s čepelí dlouhou 13 cm z japonské nerezové oceli Daido 1K6. Čepel má tepaný povrch, díky čemuž se krájené...
Tsubazo Santoku je klasický japonský kuchyňský nůž. Tvar Santoku je velmi univerzální, využijete jej při krájení masa, ryb nebo zeleniny. Má oboustranný výbrus a kombinuje dobré...
340218
Stránka 1 z 1 -
4 položek celkem
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.