Kuchyňský nůž Dick ProDynamic Tourne na ovoce 5 cm 8260505

Kód: 8260505
130 Kč 107 Kč bez DPH
Skladem (>2 ks)
Můžeme doručit do:
2.4.2024
Možnosti doručení

Kuchyňský nůž F.Dick ProDynamic typu Tourne je menší nůž se zakřivenou čepelí o délce 5 cm, vhodný k očištění ovoce, zeleniny a činnosti vyžadující precizní práci s nožem. Čepel nože je vyrobena z X55CrMo14 vysoce legované, nerezové německé oceli, která se díky svým vlastnostem stala oblíbenou pro výrobu kuchyňských nožů. Tato ocel je velmi houževnatá, dobře odolává korozi a zároveň se jednoduše brousí na vysokou ostrost. Pokud se nechcete příliš často trápit s údržbou nožů, je to pro vás výborná volba. Plná plastová rukojeť v černé barvě, je uzpůsobena tvaru dlaně. Měkčí plastová rukojeť poskytuje pohodlný pocit při řezání a rukojeť je v ruce lehká a bezpečná. Opěrka palce optimalizuje úchop a zabraňuje vysmeknutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňský nůž F. Dick ProDynamic Tourne na ovoce 5 cm 8260505

Kuchyňský nůž typu tourne je menší nůž se zakřivenou čepelí o délce 5 cm, vhodný k očištění ovoce, zeleniny a činnosti vyžadující precizní práci s nožem. Čepel nože je vyrobena z vysoce legované, nerezové německé oceli X55CrMo14, která se díky svým vlastnostem stala oblíbenou pro výrobu kuchyňských nožů. Tato ocel je velmi houževnatá, nerezavějící a nabroušená na vysokou ostrost. Pokud se nechcete příliš často trápit s údržbou nožů, je to pro vás výborná volba. Velkou výhodou této oceli také je, že se jednoduše brousí. Plná plastová rukojeť v černé barvě, je uzpůsobena tvaru dlaně. Měkčí plastová rukojeť poskytuje pohodlný pocit při řezání a rukojeť je v ruce lehká a bezpečná. Opěrka palce optimalizuje úchop a zabraňuje vysmeknutí.

Kuchyňské nože ze série ProDynamic jsou ukázkou toho, že kvalita se dá dostat i za nižší cenu. Své know how a výrobní technologii použil F. Dick, aby mohl své nože dostat ke každému, kdo chce používat profesionální nářadí ve své kuchyni. Každý nůž je na konci výrobního procesu zkontrolován podle vysokých standardů kvality F. Dick.

Využití – spracování a čištení zeleniny a ovoce.

Údržba - doporučujeme jemné a ruční mytí ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí. Po použití je třeba nůž umýt a otřít do sucha.

Nože Dick

dickJohann Friedrich Dick se roku 1778 osamostatnil od svého otce a začal vyrábět své první výrobky v německém městě Esslingen. Historie této společnosti je protkána odvážnými podnikatelskými kroky i světovými válkami. To vše ale zformovalo společnost, která v současnosti vyrábí kuchyňské nože patřící k elitě na trhu. Společnost má zastoupení v 80 zemích světa.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na zeleninu a ovoce
Druh kuchyňského nože: Nůž na zeleninu a ovoce
Kategorie délky čepele: 5,00 - 6,99 cm
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: X55CrMo14 (1.4110)
Materiál rukojeti: Guma/Plast
Celková délka: 16,6 cm
Délka čepele: 5 cm
Délka rukojeti: 11,6 cm
Hmotnost: 20 g
Tvrdost čepele: 56 HRC
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: