Kuchyňské nože, Strana 9
-
Sady kuchyňských nožů
-
Japonské nože
-
Kuchařské nože FAV
-
Řeznické nože
-
Filetovací nože
-
Univerzální kuchyňské nože
-
Nože na zeleninu a ovoce
-
Nože na chléb
-
Plátkovací nože
-
Sekáčky
-
Steakové nože
-
Vidličky na maso
-
Stojany a držáky pro kuchyňské nože
-
Rukavice proti pořezání
-
Kuchyňské nože Böker
-
Kuchyňské nože Dick
-
Kuchyňské nože Frosts (Mora)
-
Japonské nože KAI
-
Kuchyňské nože Samura
-
Japonské nože Satake
-
Kuchyňské nože Opinel
-
Kuchyňské nože Tojiro
-
Kuchyňské nože Victorinox
-
Kuchyňské nože Wüsthof
Řazení produktů
Výpis produktů
Kuchyňský nůž Böker Core Wood Santoku z oceli X50CrMoV15 a rukojetí z ořechového dřeva. Délka čepele je 16,5 cm.
Kuchyňský nůž Böker Damascus Black plátkovací z damaškové oceli s rukojetí ze dřeva pakka. Délka čepele je 22,9 cm.
Kuchyňský nůž Böker Damascus Black Santoku z damaškové oceli s rukojetí ze dřeva pakka. Délka čepele je 17,2 cm.
Kuchyňský nůž Böker Damascus Olive plátkovací z damaškové oceli s rukojetí z olivového dřeva. Délka čepele je 22,9 cm.
Kuchyňský nůž Böker Damascus Olive univerzální z damaškové oceli s rukojetí z olivového dřeva. Délka čepele je 15 cm.
Všestranný nůž z damaškové oceli Dellinger Manmos Professional Chef Damascus o délce ostří 13 cm můžete použít ke krájení všech druhů surovin. S univerzálním nožem dosáhnete...
Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 15 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť ze...
Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť ze...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba. Ručně kovaná čepel délky 16,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba. Ručně kovaná čepel délky 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba s čepelí dlouhou 19,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je...
Sada damaškových kuchyňských nožů obsahuje 3 nože z edice Damascus Black a utěrku na čištění nožů.
Vidlička na maso vyrobená z kvalitní švédské nerezové oceli Sandvik 14C28N. Rukojeť z březového dřeva je pevná, odolná a příjemná na omak. Výborný pomocník při krájení masa....
Exluzivní japonský damaškový nůž typu Sujihiki s 24 cm čepelí z práškové oceli SPG2.
Tojiro Shippu FD-595 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 24 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...
Sada kuchyňských nožů od francouzského výrobce Opinel, ze série Les Forges 1890. Nože Opinel Les Forges 1890 jsou nejvyšší kvalitativní řadou od Opinelu. Tyto nože jsou kované z...
Kuchyňský nůž pro šéfkuchaře s délkou čepele 31 cm, vyrobený z chrom-molybden-vanadové oceli X50CrMoV15. Rukojeť z elegantního palisandrového dřeva.
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí dlouhou 15 cm z kvalitní nerezové oceli. Univerzální nůž na všechny běžné činnosti v kuchyni.
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí délky 22 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž určený na precizní krájení a plátkování masa.
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí délky 17 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž typu santoku je ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání.
Exkluzivní švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z palisandrového dřeva a čepelí dlouhou 17 cm. Nůž je vykován z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli X50CrMoV15 a má bezešvý...
