Kuchyňský nůž Tojiro DP VG10 Paring 9 cm na zeleninu F-800

Kód: F-800
Novinka
Značka: Tojiro
2 120 Kč 1 752 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Kuchyňský nůž Tojiro DP VG-10 Paring o délce čepele 9 cm z japonské nerezové oceli VG-10 a pevnou plastovou rukojetí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský kuchyňský nůž Tojiro DP VG10 Paring 9 cm na zeleninu

Tradiční kuchyňský japonský nůž Tojiro VG10 Paring je určen převážně k čištění zeleniny či šťavnatého ovoce. Pro maximální ostrost je jádro čepele vyrobeno z velmi tvrdé japonské nerezové oceli VG-10, která je vložena mezi 2 vrstvy chromové nerezové oceli. Díky prvotřídním japonským materiálům a mimořádné ostrosti čepele unikne z potravin jen minimum tekutin, díky čemuž zůstane zelenina vždy plná šťávy. Malá čepel o délce 9 cm je ideální pro čištění menších druhů ovoce.

Pevná plastová rukojeť z laminátu vám poskytne kompaktní úchop s maximální odolností vůči vnějším poškozením. Mezi rukojetí a čepelí je z hygienických důvodů vložen kovový bolster, který zabraňuje hromadění mastnoty a různých nečistot Kromě prémiové kvality si nože Tojiro DP zamilujete pro jejich elegantní vzhled, díky čemuž se stanou ozdobou vaší kuchyně.

Výhody produktu:

✅japonská ocel VG-10,
✅pevná plastová rukojeť z laminátu,
✅kovový bolster pro eliminování nečistot,
✅elegantní vzhled .

Využití: tradiční japonský tvar nože, který je primárně určen k čištění menších druhů ovoce či zeleniny.

Údržba: doporučujeme jemné ruční mytí ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky na nádobí. Po použití je třeba nůž omýt a otřít do sucha. Ocel VG-10 je sice nerezová ocel, přesto však může být mírně náchylná k bodové korozi, proto je vhodné udržovat nože z VG-10 v suchu a čistotě. Čas od času je vhodné ošetřit čepel olejem, aby se předešlo bodové korozi. K ošetření doporučujeme kaméliový olej.

Nože Tojiro

Japonské kuchyňské nože Tojiro.Tojiro je tradiční japonský výrobce kuchyňských nožů sídlící ve městě Tsubame v prefektuře Nigata, které je japonským centrem výroby kovových produktů včetně nožů. Jako jeden z mála posledních výrobců má Tojiro celý výrobní proces svých nožů v Japonsku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Nůž na zeleninu a ovoce
Kategorie délky čepele: 9,00 - 9,99 cm
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukojeti: Plast
Celková délka: 20,5 cm
Délka čepele: 9 cm
Hmotnost celková: 55 g
Povrchová úprava čepele: Satin
Země původu: Japonsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: