Kuchyňský nůž Samura Kaiju Bolster Yanagiba

Kód: SKJ-0045B
1 340 Kč 1 107 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
8.12.2025
Možnosti doručení

Kuchyňský nůž s 24 cm dlouhou čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť ze dřeva pakawood je pevná a odolná vůči vlhkosti. Nůž typu yanagiba je tradiční japonský tvar nože. Je ideální pro precizní krájení tenkých plátků, proto se využívá i při práci s rybami a přípravě sushi a sashimi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura Kaiju jsou kvalitní kuchyňské nože, které nabízejí klasické tvary, rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic) a čepele z japonské nerezové oceli AUS-8. nůž. Povrchová úprava čepele hammered steel působí velmi poutavě a zajišťuje plynulé krájení, aniž by se krájené jídlo lepilo na nůž. Nová série Bolster je obnovena o kovovou záštitu (bolster), tedy část spojující čepel s rukojetí. Zajišťuje čistotu a brání usazování nečistot. Rovněž posiluje nůž a prodlužuje dobu jeho použití.

Rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic). Tento materiál spojuje výhody dřeva a kompozitu, je odolný vůči vlhkosti a „teplý“ na dotek.

Čepel z jednoho kusu japonské nerezové oceli AUS-8 s hladkým ostřím je dlouhá 24 cm. Povrchová úprava čepele typu hammered steel.

Využití: tradiční japonský tvar nože. Je ideální pro precizní krájení tenkých plátků, proto se využívá i při práci s rybami a přípravě sushi a sashimi.

Údržba: Doporučujeme ruční mytí se saponátem ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
EAN: 4751029323590
Druh kuchyňského nože: Yanagiba
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: Dřevo
Celková délka: 36,9 cm
Délka čepele: 24 cm
Délka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Hmotnost: 171 g
Tvrdost čepele: 59 HRC

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: