Kuchyňský nůž Samura Kaiju Yanagiba

Kód: SKJ-0045
1 860 Kč 1 550 Kč bez DPH
Není skladem - objednáme pro Vás
Položka byla vyprodána…

Kuchyňský nůž s 24 cm dlouhou čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť ze dřeva pakawood je pevná a odolná vůči vlhkosti. Nůž typu yanagiba je tradiční japonský tvar nože. Je ideální na precizní krájení tenkých plátků, proto se využívá i při práci s rybami a přípravě sushi a sashimi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura Kaiju jsou kvalitní kuchyňské nože, které nabízejí klasické tvary, rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic) a čepele z japonské nerezové oceli AUS-8. Povrchová úprava čepele hammered steel působí velmi poutavě a zajišťuje plynulé krájení, aniž by se krájené jídlo lepilo na nůž.

Rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic). Tento materiál spojuje výhody dřeva a kompozitu, je odolný vůči vlhkosti a "teplý" na dotek.

Čepel z jednoho kusu japonské nerezové oceli AUS-8 s hladkým ostřím je dlouhá 24 cm. Povrchová úprava čepele typu hammered steel.

Využití: tradiční japonský tvar nože. Je ideální na precizní krájení tenkých plátků, proto se využívá i při práci s rybami a přípravě sushi a sashimi.

Údržba: Doporučujeme ruční mytí se saponátem ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Yanagiba
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: Dřevo
Délka čepele: 24 cm
Tvrdost čepele: 58 HRC
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: