Brusný kámen Taidea Glass Stone 10000

Kód: TP2016
Novinka
Značka: Taidea
1 000 Kč 826 Kč bez DPH
Skladem (>2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Vodní brusný kámen zrnitosti 10000. Kámen má na spodní části základnu z tvrzeného skla. Díky tomu je kámen bez deformací a nehrozí jeho ohnutí. Běžné brusné kameny se mohou mikroskopicky deformovat absorbováním vody, ale kameny Taidea Glass Stone řeší tento problém svojí extrémně plochou základnou z tvrzeného skla. Další výhodou skleněné základny je, že zrnitost na spodní straně je vždy viditelná i po dlouhém používání. Rozměr brusné plochy je 20 x 7 cm, díky čemuž na kameni pohodlně nabrousíte i větší nože. Kámen je uložen v plastovém podstavci. Protiskluzové nožičky na podstavci zajišťují bezpečné a stabilní broušení. Tento brusný kámen nabrousí kapesní i pevné nože všech druhů a lze jej použít i na kuchyňské nože.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ultra jemný vodní brusný kámen, zrnitosti 10000. Kámen má na spodní části základnu z tvrzeného skla. Díky tomu je kámen bez deformací a nehrozí jeho ohnutí. Běžné brusné kameny se mohou mikroskopicky deformovat absorbováním vody, ale kameny Taidea Glass Stone řeší tento problém svojí extrémně plochou základnou z tvrzeného skla. Další výhodou skleněné základny je, že zrnitost na spodní straně je vždy viditelná i po dlouhém používání. Rozměr brusné plochy je 20 x 7 cm, díky čemuž na kameni pohodlně nabrousíte i větší nože. Kámen je uložen v plastovém podstavci. Protiskluzové nožičky na podstavci zajišťují bezpečné a stabilní broušení. Tento brusný kámen nabrousí kapesní i pevné nože všech druhů a lze jej použít i na kuchyňské nože.

Použití

Nůž nabrousíte jemnými tahy proti směru ostří. K broušení postačuje několik tahů z každé strany. Výrobce doporučuje kámen před broušením jemně navlhčit vodou. Nedoporučuje se namáčet do vody celý kámen. Použití oleje se také nedoporučuje.

Údržba

Doporučujeme mýt vlažnou vodou s přídavkem běžného saponátu. Po umytí je třeba kámen otřít do sucha.

Taidea

Brusné kameny Taidea jsou vodní brusné kameny japonského typu. Brusný kámen Taidea je ideální a cenově přijatelnou volbou, pro domácí, ale i profesionální broušení nožů, například v kuchyních a restauracích. Taidea je výrobce s dlouholetými zkušenostmi ve výrobě a vývoji nástrojů pro broušení, jako jsou brusné kameny, ocílky nebo malé brousky na nože. Taidea klade vysoký důraz na kvalitu svých produktů a výroby, čehož důkazem jsou miliony spokojených zákazníků, i certifikáty kvality ISO9001 a ISO14001.

Doplňkové parametry

Kategorie: Brusné kameny, Vodní brusné kameny
Rozměry: 200 x 70 x 18 mm
Původ brusného kamene: Syntetický
Zrnitost kamene: 10000
Třída zrnitosti kamene: Ultra jemný (6000+)
Typ brusného kamene: Vodní
Brusivo: Oxid hlinitý (korund)
Země původu: Čína

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: