Broušení nožů

Výpis článků

NOVINKY: Naniwa s novým designem. Jak se vyznat v nových názvech?

Oblíbené japonské brusné kameny jsou zpět a ve velkém stylu. Společnost Naniwa udělala redesign svých produktů, něco zjednodušila, něco vylepšila, ale hlavní je, že kvalita zůstala nezměněna a někde se dokonce vylepšila. Japonská společnost Naniwa, která se specializuje na výrobu brusných kamenů a ...

Jak používat kůži na obtahování nože s brusnou pastou

Pokud toužíte po dokonale ostrých a lesklých nožích, použití obtahovací kůže je skvělou možností, jak vytěžit z broušení maximum. Kůže vám pomůže vyladit ostří vašeho nože do dokonalosti a případné použití brusné pasty vám zajistí lesk. Existují také pasty s hrubším brusným účinkem a právě ty vám um...

Jak vybrat ocílku

Udržet si nůž v dobré kondici nemusí být vůbec jednoduché. Neustálé broušení vašemu noži nejenže zbytečně ubírá ostří, ale navíc je často časově náročné. S kvalitní ocílkou se dokážete tomuto problému velmi chytře vyhnout. Pokud rádi vaříte a používáte své nože často, ocílka by neměla ve vaší kuchyn...

Brusné kameny na nože a jejich rozdělení

Na výrobu nožů se používá ocel s různými vlastnostmi, což znamená, že každý nůž vyžaduje specifické broušení pomocí vhodných kamenů. V tomto článku vám představíme velké rozdělení brusných kamenů a naučíme vás, který brusný kámen na nože potřebujete, abyste získali maximální výkon. Existuje velké m...

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem