Nože Santoku
Japonské nože Santoku jsou víceúčelové kuchyňské nože, které se používají ke krájení zeleniny, masa a ryb. Pojmem Santoku se zvykne v Japonsku označovat „nůž tří ctností“, což ještě více podtrhuje jeho univerzálnost. Typická délka čepele se pohybuje mezi 150 – 180 mm a ostří má téměř vždy oboustranný výbrus. Konstrukčně se jedná o středně velký nůž, díky čemuž nepotřebujete mnoho místa na zpracování surovin. Santoku je pro svoji všestrannost samozřejmostí mnoha kuchyní.
Řazení produktů
Výpis produktů
Kuchyňský nůž s čepelí dlouhou 18 cm z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť ze dřeva pakawood je pevná a odolná vůči vlhkosti. Nůž typu santoku je ideální pro rychlé...
Kuchyňský nůž Böker Core Wood Santoku z oceli X50CrMoV15 a rukojetí z ořechového dřeva. Délka čepele je 16,5 cm.
