Kuchyňský nůž typu Gyuto z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 21,5 cm, celková délka 36,5 cm. Osmiúhelníková rukojeť z uhlíkového vlákna a G10.
Extrémně ostrý nůž Dellinger Rosewood Gyuto Damascus z japonské oceli o délce ostří 21 cm hravě zvládne krájení všech druhů materiálů. Používat jej budete moci prakticky...
Tojiro Hammered F-1116 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 24 cm z japonské nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D...
Tojiro Shippu Black FD-1595 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 24 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze...
Tojiro Shippu Black FD-1596 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 27 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze...
Tojiro Zen Black FD-1564 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou z vrstvené nerezové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...