Kuchyňské nože z uhlíkové oceli
Kuchyňské nože z uhlíkové oceli. Velký výběr modelů kuchyňských nožů skladem. Garantujeme originalitu a rychlé dodání. Uhlíková ocel zajišťuje vysokou ostrost a snadné broušení, nicméně vyžaduje pravidelnou péči. Proto ji často naleznete na kvalitních japonských nožích, které se vyjímají svou precizní ostrostí.
-
Sady kuchyňských nožů
-
Japonské nože
-
Kuchařské nože FAV
-
Řeznické nože
-
Filetovací nože
-
Univerzální kuchyňské nože
-
Nože na zeleninu a ovoce
-
Nože na chléb
-
Plátkovací nože
-
Sekáčky
-
Steakové nože
-
Vidličky na maso
-
Stojany a držáky pro kuchyňské nože
-
Rukavice proti pořezání
-
Kuchyňské nože Böker
-
Kuchyňské nože Dick
-
Kuchyňské nože Frosts (Mora)
-
Japonské nože KAI
-
Kuchyňské nože Samura
-
Japonské nože Satake
-
Kuchyňské nože Opinel
-
Kuchyňské nože Tojiro
-
Kuchyňské nože Victorinox
-
Kuchyňské nože Wüsthof
Řazení produktů
Výpis produktů
Tradiční japonský kuchyňský nůž typu Deba. Čepel z oceli Shirogami. Délka čepele 24 cm, celková délka 41 cm. Rukojeť ze dřeva magnólie.
Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 15 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť ze...
Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť ze...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba. Ručně kovaná čepel délky 16,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba. Ručně kovaná čepel délky 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba s čepelí dlouhou 19,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je...
