Kuchyňský nůž Condor Serbian Kuvar Cleaver sekáč

Kód: CTK5009-6.2-HC
2 760 Kč 2 281 Kč bez DPH
Dočasně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Sekáč na maso a zeleninu z uhlíkové oceli 1075. Čepel dlouhá 16 cm, celková délka 28 cm. Váha 410 g.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sekáček na maso Condor Serbian Kuvar Cleaver

Sekáč Serbian Kuvar Cleaver je nástroj navržený srbským dobrodruhem Goranem Mihajlovcem, který přežil více než dvě desetiletí v amazonské džungli. Do sekáče byly při výrobě přeneseny všechny zkušenosti týkající se přípravy potravy, manipulace a stylu, které srbský dobrodruh nabyl během svého pobytu v deštném pralese. Čepel je vyrobena z uhlíkové oceli 1075 v délce 16 cm o tloušťce 2,5 mm. Na čepel je napojena praktická rukojeť z materiálu micarta v délce 12,7 cm, což dotváří celkovou délku 28,7 cm. Hmotnost sekáče je 410 g. K produktu je dodáváno také ochranné, kožené pouzdro v hnědé barvě.

Condor Tool & Knife

Nože Condor Tool & Knife jsou vyráběny v středoamerickém Salvadoru. Firma je součástí nadnárodní společnosti Imacasa a má dlouholetou historii. Kromě nožů vyrábí Condor Tool & Knife i mačety a sekery. Všechny produkty této značky jsou určeny outdoorovým nadšencům a vyznačují se jednoduchostí a spolehlivostí. Condor používá hlavně přírodní materiály jako dřevo a kůže, pár modelů je v provedení s micartou nebo kydexovým pouzdrem. Nože, mačety a sekery Condor jsou vyráběny převážně z vysoce uhlíkaté oceli 1075 nebo 1095, které jako každá uhlíková ocel vyžadujou přiměřenou péči. Odměnou vám však bude krásný a originální nůž na celý život.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sekáčky
Druh kuchyňského nože: Sekáček
Kategorie délky čepele: 15,00 - 19,99 cm
Druh oceli: Uhlíková ocel
Materiál čepele: 1075 (C75, XC75)
Materiál rukojeti: Micarta
Pouzdro: Kožené
Celková délka: 28,7 cm
Délka čepele: 16 cm
Délka rukojeti: 12,7 cm
Tloušťka čepele: 2,5 mm
Hmotnost: 410 g
Výbrus: Konvexní
Země původu: Salvádor
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: