Kuchyňský nůž Tojiro DP VG10 Boning 15 cm vykosťovací F-803

Kód: F-803
3 430 Kč 2 835 Kč bez DPH
Dočasně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Kuchyňský nůž Tojiro DP VG-10 Boning s délkou čepele 15 cm z japonské nerezové oceli VG-10 a pevnou plastovou rukojetí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský kuchyňský nůž Tojiro DP VG10 Boning 15 cm vykosťovací

Tradiční kuchyňský japonský nůž Tojiro DP VG10 Boning nabízí perfektní kombinaci japonské oceli, prvotřídních materiálů a elegantního designu. Japonský nůž určený k vykosťování bude skvělým pomocníkem při zpracování a odblaňování masa. Pro maximální ostrost je jádro čepele vyrobeno z velmi tvrdé japonské nerezové oceli VG-10, která je vložena mezi 2 vrstvy chromové nerezové oceli. Mimořádně ostrou čepel o délce 15 cm můžete využít i při činnostech jako je špikování masa nebo servírování oblíbeného salámu.

Pevná plastová rukojeť z laminátu vám zaručí pohodlné uchopení s maximální odolností vůči vnějším poškozením. Mezi rukojetí a čepelí je z hygienických důvodů vložen kovový bolster, který zabraňuje hromadění mastnoty a různých nečistot. Nůž Tojiro VG10 Boning budete chtít ve své kuchyni právě pro jeho vynikající řezné vlastnosti, dlouholetou spolehlivost či nadčasový design.

Výhody produktu:

✅japonská ocel VG-10,
✅pevná plastová rukojeť z laminátu,
✅kovový bolster pro eliminování nečistot,
✅elegantní vzhled.

Využití: speciální nůž, ideální pro vykosťování, zpracování a odblaňování masa.

Údržba: doporučujeme jemné ruční mytí ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí. Po použití je třeba nůž omýt a otřít do sucha. Ocel VG-10 je sice nerezová ocel, přesto však může být mírně náchylná k bodové korozi, proto je vhodné udržovat nože z VG-10 v suchu a čistotě. Čas od času je vhodné ošetřit čepel olejem, aby se předešlo bodové korozi. K ošetření doporučujeme kaméliový olej.

Nože Tojiro

Japonské kuchyňské nože Tojiro.Tojiro je tradiční japonský výrobce kuchyňských nožů sídlící ve městě Tsubame v prefektuře Nigata, které je japonským centrem výroby kovových produktů včetně nožů. Jako jeden z mála posledních výrobců má Tojiro celý výrobní proces svých nožů v Japonsku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Vykošťovací nůž
Kategorie délky čepele: 15,00 - 19,99 cm
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukojeti: Plast
Celková délka: 27,5 cm
Délka čepele: 15 cm
Hmotnost celková: 170 g
Povrchová úprava čepele: Satin
Země původu: Japonsko
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: