Kuchyňský nůž Dellinger Carbon Fiber Octagon na chléb 21,5 cm

Kód: XZ-PM80-MB-CF
2 810 Kč 2 322 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
8.12.2025
Možnosti doručení

Kuchyňský nůž na chléb a pečivo z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 21,5 cm, celková délka 37 cm. Osmiúhelníková rukojeť z uhlíkového vlákna a G10.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Damaškový nůž na chléb Dellinger Carbon Fiber Octagon 21,5 cm

Kuchyňský nůž Dellinger Carbon Fiber Octagon se zoubkovanou čepelí délky 21,5 cm, která je ideální pro krájení chleba, pečiva a všech potravin, které mají tvrdší povrch a zároveň měkký vnitřek. Zoubkované ostří dokáže zajistit čistý řez bez zbytečného drobení a trhání.

Nepřehlédnutelný damaškový vzor vás upoutá mimořádným vzhledem. Jedinečný vzor Ice Hypnosis vytváří nejen hypnotický efekt, ale také snižuje tření při krájení a zabraňuje přilepení surovin na čepel. Všechny damaškové nože jsou jedinečným uměleckým doplňkem a velice jednoduše se stanou favoritem vaší kuchyně.

Čepel nože se skládá z řezného jádra vyrobeného z nerezové oceli VG-10, které bylo následně vloženo mezi 66 vrstev damaškové oceli, díky čemuž je čepel extrémně odolná. Ocel VG-10 má vysokou tvrdost 60 – 62 HRC, což je srovnatelné s nejlepšími tradičními japonskými noži.

Kromě čepele vás jistě nadchne i designová osmiúhelníková rukojeť z tmavého uhlíkového vlákna zalitého v pryskyřici s černou G10. Tmavá karbonová rukojeť připomíná nekonečný vesmír a v kombinaci s precizní čepelí vytváří jedinečný kuchyňský nástroj. Díky dokonalému vyvážení minimalizuje únavu rukou a poskytuje maximální kontrolu nad každým řezem.

Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nůž v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří.

Ostření nože: K ostření doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné.

Nože Dellinger

Výrobce Dellinger Cutlery vznikl spojením jednotlivců, které spojuje vášeň a láska k nožům. Hlavními hodnotami značky jsou funkčnost a jedinečnost každého výrobku. V jejich nabídce naleznete kousky s kreativními a zajímavými designy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
EAN: 8595705409149
Druh kuchyňského nože: Nůž na chléb
Druh oceli: Damašková ocel
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukojeti: Uhlíkové vlákno
Celková délka: 37 cm
Délka čepele: 21,5 cm
Délka rukojeti: 15,5 cm
Délka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Tloušťka čepele: 2 mm
Hmotnost: 155 g
Tvrdost čepele: 60-62 HRC
Výbrus: Plochý
Země původu: Čína

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: