Kaméliový olej od japonského výrobce nožů Kanetsune Seki. Kaméliový olej se používá k ošetřování nožů z uhlíkové oceli, protože zabraňuje korozi oceli. Po vyčištění nože...
Hadřík pro čištění nožů, ideální na stírání otisků prstů a leštění čepele. Je vhodný i pro použití na sklo, čočky apod.
Údržba: prát ručně v teplé vodě, nesušit na slunci....
Kuchyňský nůž Kanetsune Seki Fruit Knife KC075 je japonský kuchyňský nůž typu petty - menší nůž do kuchyně vhodný pro práci s ovocem a zeleninou, s čepelí dlouhou 9,8 cm z...
Kuchyňský nůž Kanetsune Seki Fruit Knife KC076 Kama-gata je menší japonský kuchyňský nůž vhodný pro práci s ovocem a zeleninou, s čepelí dlouhou 8,8 cm z nerezové oceli 420J2....
Kuchyňský nůž Kanetsune Seki Fruit Knife KC077 je japonský kuchyňský nůž typu petty - menší nůž do kuchyně vhodný pro práci s ovocem a zeleninou, s čepelí dlouhou 10,5 cm z...
Kiridashi je tradiční japonský typ nože používaný při práci se dřevem případně bambusem, vyřezávání, při práci s kůží, ale také běžných aktivitách, jako například zastrouhání...
Kiridashi je tradiční japonský typ nože, používaný při práci se dřevem případně bambusem, vyřezávání, při práci s kůží, ale i běžných aktivitách, jako například zastrouhání...
Kiridashi je tradiční japonský typ nože, používaný při práci se dřevem případně bambusem, vyřezávání, při práci s kůží, ale i běžných aktivitách, jako například zastrouhání...
Exkluzivní sekera značky Kanetsune pro všechny nadšence outdooru, kteří touží po univerzálním nástroji k volnému přežití v přírodě. Ocel nástroje je vyrobena z SC materiálu a na...
Exkluzivní sekera značky Kanetsune pro všechny nadšence outdooru, kteří touží po univerzálním nástroji k volnému přežití v přírodě. Ocel nástroje je vyrobena z SC materiálu a na...