Tojiro Shirogami
Japonské kuchyňské nože Tojiro Shirogami jsou vyrobeny z vrstvené oceli s jádrem z velmi tvrdé tradiční japonské uhlíkové oceli Shirogami, známé také jako White paper steel, která dosahuje tvrdosti až 61 HRC. Jsou to tradiční japonské nože s jednostranným výbrusem čepele (single bevel). Tyto nože jsou určeny pro praváky. Nože Tojiro Shirogami nabízí kombinaci prvotřídních japonských materiálů, elegantní vzhled a vynikající řezné vlastnosti. Jelikož nože jsou vyrobeny z uhlíkové oceli, čepel vyžaduje pravidelnou péči, aby se zabránilo korozi. Odměnou za pravidelnou péči vám bude krásný, funkční a originální nůž na celý život.
Řazení produktů
Výpis produktů
Tradiční japonský kuchyňský nůž typu Deba. Čepel z oceli Shirogami. Délka čepele 24 cm, celková délka 41 cm. Rukojeť ze dřeva magnólie.
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba s čepelí dlouhou 19,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je...
