Kuchyňský nůž Samura Mad Bull Chopper Marble Carbon

Kód: SMB-0040MC
3 900 Kč 3 223 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Tradiční srbský nůž šefkuchaře. Perfektní pro řezání, sekání, krájení a krájení na kostičky. Ne příliš těžký, ale výkonný sekáček s čepelí ostrou jako žiletkou a konvexním profilem. Kuchyňský sekáček s čepelí dlouhou 18 cm z ručně kované kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť z G10 červeno černé barvy je pevná, odolná a příjemná na dotek. Ruční kování poskytuje jedinečný vzhled pro každý nůž. K broušení se doporučuje použít brusný kámen.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční srbský nůž šefkuchaře. Perfektní pro řezání, sekání, krájení a krájení na kostičky. Ne příliš těžký, ale výkonný sekáček s čepelí ostrou jako žiletkou a konvexním profilem. Kuchyňský sekáček s čepelí dlouhou 18 cm z ručně kované kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť z G10 červeno černé barvy je pevná, odolná a příjemná na dotek. Ruční kování poskytuje jedinečný vzhled pro každý nůž.

Nůž má rukojeť z moderního kompozitního materiálu - uhlíkového vlákna, který má vysokou odolnost vůči opotřebení, vlhkosti, nárazu a zároveň je velmi příjemný na dotek.

Čepel z jednoho kusu ručně kované japonské nerezové oceli AUS-8 s hladkým ostřím je dlouhá 18 cm. Ocel AUS-8 je v porovnání s běžnými kuchyňskými noži mnohem odolnější a lépe drží ostří. Také lze poměrně jednoduše nabrousit na vysokou ostrost.

Využití: zelenina a maso - řezání, sekání, krájení a krájení na kostičky.

Údržba: doporučujeme ruční mytí se saponátem ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí.

Broušení: doporučujeme použít brusný kámen.< /p>

Doplňkové parametry

Kategorie: Sekáčky
Druh kuchyňského nože: Sekáček
Kategorie délky čepele: 15,00 - 19,99 cm
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: G10
Pouzdro: Kožené
Celková délka: 30 cm
Délka čepele: 18 cm
Tloušťka čepele: 3 mm
Tvrdost čepele: 59 - 60 HRC

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: