Profesionální řeznický vykosťovací nůž s úzkou a zakřivenou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,4 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která...
Profesionální řeznický vykosťovací nůž se zahnutou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,8 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která díky...
Profesionální řeznický vykosťovací nůž s úzkou a zakřivenou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,4 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která...
Řeznický nůž F.Dick MasterGrip na vykosťování s polo-flexibilní, zakřivenou čepelí, je středně velký nůž s čepelí délky 13 cm. Je určen pro zpracování masa v profesionálních...
Mimořádně ostrý nůž Dellinger German Samurai Boning s délkou čepele 16 cm určený převážně k vykosťování a snadné práci s masem. Pokud nechcete strávit celé odpoledne zdlouhavým...
Vykosťovací nůž Dellinger German Samurai Boning s délkou čepele 15 cm vytvořený pro snadnou práci s masem. Nůž učiní z vykosťování masa rázem vaši oblíbenou aktivitu, protože v...
Kuchyňský nůž typu boning je středně velký nůž s čepelí o délce 15 cm, vhodný pro vykosťování a zpracování masa. Je to základní typ kuchyňského nože který by neměl chybět ve...
Kuchyňský nůž KAI Shun Classic Gokujo pro vykosťování a filetování. Nůž je vyroben z damaškové oceli s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 16,5 cm.