Řeznické nože

Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky. Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. V naší nabídce najdete řeznické nože Victorinox, švédské profesionální řeznické nože Frosts (Mora) a mnoho jiných. Na údržbu ostří řeznického nože je vhodné používat kvalitní profesionální ocílku

Řazení produktů

11 položek celkem

Výpis produktů

Kuchyňský nůž Victorinox 5.5200.20 Wood Řeznický 20 cm
1 300 Kč –22 %
1 010 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 20 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí,...

VX5.5200.20
Kuchyňský nůž Victorinox 5.5200.16 Wood Řeznický 16 cm
1 196 Kč –23 %
920 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 16 cm z kvalitní nerezové oceli. Řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí, prosím...

VX5.5200.16
Kuchyňský nůž KAI Shun Classic Gokujo vykosťovací 16,5 cm
4 610 Kč

Kuchyňský nůž KAI Shun Classic Gokujo pro vykosťování a filetování. Nůž je vyroben z damaškové oceli s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 16,5 cm.

DM-0743
Kuchyňský nůž KAI Shun Classic vykosťovací 15 cm
4 360 Kč

Kuchyňský nůž KAI Shun Classic vykosťovací z damaškové oceli s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 15 cm.

DM-0710
Kuchyňský nůž Opinel Les Forgés vykosťovací 13 cm
3 230 Kč

Kuchyňský nůž na vykosťování Opinel Les Forgés z nerezavějící oceli X50CrMoV15 s rukojetí z bukového dřeva. Délka čepele je 13 cm.

002290
Kuchyňský nůž Opinel N°122 vykosťovací
800 Kč

Kuchyňský nůž od francouzského výrobce Opinel, určený na vykosťování a práci s masem. Čepel délky 13 cm z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15, rukojeť z lakovaného bukového dřeva.

001822
Kuchynský Nůž Victorinox 5.5200.12 Wood Řeznický 12 cm
1 092 Kč –23 %
840 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 12 cm z kvalitní nerezové oceli. Řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí, prosím...

VX5.5200.12
Kuchyňský nůž Böker Core Wood vykosťovací 16,5 cm
3 180 Kč

Kuchyňský nůž Böker Core Wood vykosťovací z oceli X50CrMoV15 a rukojetí z ořechového dřeva. Délka čepele je 16,5 cm.

130765
27403 dellinger longevity damascus edition vykostovaci xz b27rw6b fs 1
Novinka
1 660 Kč

Vykosťovací kuchyňský nůž z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 15,2 cm, celková délka 29,4 cm. Rukojeť ze dřeva platanu.

XZ-B27RW6B-FS
26806 10 dellinger xz x01 yd rw rosewood boning damascus vykostovaci 19 cm
Novinka
2 860 Kč

Extrémně ostrý nůž Dellinger Rosewood Boning Damascus vám poslouží převážně k vykosťování a rychlé práci s masem. Zúžená čepel v japonském stylu je vyrobena z damaškové oceli o...

XZ-X01-YD-RW
Kuchyňský nůž Victorinox 5.5200.23 Wood Řeznický 23 cm
1 378 Kč –23 %
1 050 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z javorového dřeva a čepelí délky 23 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený na zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou...

VX5.5200.23

Ovládací prvky výpisu

11 položek celkem

Proč si vybrat právě řeznický nůž?

Efektivní zpracování masa: řeznické nože jsou navrženy pro efektivní zpracování velkých kusů masa. Mohutná a ostrá čepel umožní rychlé sekání i méně poddajných částí. Zvládnou i vykosťování a porcování.

Odolnost: nože na maso jsou zhotoveny pro zpracovávání velkého množství masa, čemuž je přizpůsobena i extrémně odolná konstrukce čepele.

Všestrannost: nože zvládnou kromě masa i sekání zeleniny, ovoce a nepoddajných surovin jako jsou dýně.

Minimum odpadu: snadné odstraňování masa i z obtížněji dostupných míst, což výrazně zredukuje tvorbu nevyužitých zbytků.

Profesionální využití: nezbytné nástroje v řeznictví, na jatkách, zabijačkách a všech místech, kde hraje rychlost a efektivita důležitou roli.

Domácí použití: nutná výbava všech kuchařů, kteří nakupují masné výrobky ve větších množstvích nebo jednoduše rádi připravují různé masové speciality. Ve srovnání s klasickými noži je efektivnost přípravy masa se specializovanými noži několikanásobně vyšší.

Údržba: k zachování ostrosti a účinnosti nezapomínejte na pravidelnou údržbu ocílkou a častější broušení.