Řeznické nože

Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky. Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. V naší nabídce najdete řeznické nože Victorinox, švédské profesionální řeznické nože Frosts (Mora) a mnoho jiných. Na údržbu ostří řeznického nože je vhodné používat kvalitní profesionální ocílku

Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

Kuchyňský nůž KAI Shun Classic Gokujo vykosťovací 16,5 cm
4 610 Kč

Kuchyňský nůž KAI Shun Classic Gokujo pro vykosťování a filetování. Nůž je vyroben z damaškové oceli s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 16,5 cm.

DM-0743
Kuchyňský nůž KAI Shun Classic vykosťovací 15 cm
4 360 Kč

Kuchyňský nůž KAI Shun Classic vykosťovací z damaškové oceli s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 15 cm.

DM-0710
Kuchyňský nůž Tojiro DP VG10 Boning 15 cm vykosťovací F-803
3 830 Kč

Kuchyňský nůž Tojiro DP VG-10 Boning s délkou čepele 15 cm z japonské nerezové oceli VG-10 a pevnou plastovou rukojetí.

F-803

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem

Proč si vybrat právě řeznický nůž?

Efektivní zpracování masa: řeznické nože jsou navrženy pro efektivní zpracování velkých kusů masa. Mohutná a ostrá čepel umožní rychlé sekání i méně poddajných částí. Zvládnou i vykosťování a porcování.

Odolnost: nože na maso jsou zhotoveny pro zpracovávání velkého množství masa, čemuž je přizpůsobena i extrémně odolná konstrukce čepele.

Všestrannost: nože zvládnou kromě masa i sekání zeleniny, ovoce a nepoddajných surovin jako jsou dýně.

Minimum odpadu: snadné odstraňování masa i z obtížněji dostupných míst, což výrazně zredukuje tvorbu nevyužitých zbytků.

Profesionální využití: nezbytné nástroje v řeznictví, na jatkách, zabijačkách a všech místech, kde hraje rychlost a efektivita důležitou roli.

Domácí použití: nutná výbava všech kuchařů, kteří nakupují masné výrobky ve větších množstvích nebo jednoduše rádi připravují různé masové speciality. Ve srovnání s klasickými noži je efektivnost přípravy masa se specializovanými noži několikanásobně vyšší.

Údržba: k zachování ostrosti a účinnosti nezapomínejte na pravidelnou údržbu ocílkou a častější broušení.