Nože Sujihiki
Japonské nože Sujihiki se vyznačují svou speciálně dlouhou a úzkou čepelí, která se skvěle hodí pro jemné krájení plátků masa, filetování ryb či rychlejší odstraňování šlachovitých částí masa. Zvyknou se označovat také jako plátkovací nože, které jsou často přirovnávány k nejdelším nožům v kuchyni. Servírování masa jako je drůbež, vepřové, jehněčí či hovězí vám půjde jako po másle. Dlouhou tenkou čepel využijete i při krájení koláčů, protože jejich dostatečná délka vám zajistí nakrájení dokonalých plátků jedním plynulým řezem. Nevíte-li si rady se zpracováním větší zeleniny jako je meloun či cuketa, nože Sujihiki vám pomohou is krájením těchto surovin. Délka čepele se obvykle pohybuje mezi 210 – 360 mm a ostří má téměř vždy oboustranný výbrus.
Řazení produktů
Výpis produktů
Exluzivní japonský damaškový nůž typu Sujihiki s 24 cm čepelí z práškové oceli SPG2.
