Nože Gyuto
Japonské nože Gyuto představují všestranné kuchyňské nože, označované také jako šéfkuchařské nebo nože šéfkuchaře. Délka těchto nožů se pohybuje obvykle mezi 180 – 240 mm a mají téměř vždy oboustranný výbrus. Nic vám nepokrájí zeleninu a maso tak chytře jako nože Gyuto. Široká čepel dokáže odolávat většímu tlaku při náročném sekání, které využijete zejména při krájení tvrdších potravin jako jsou brambory, cibule či celer.
Řazení produktů
Výpis produktů
Kuchyňský nůž typu Sakimaru Gyuto z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 21,5 cm, celková délka 36 cm. Osmiúhelníková rukojeť z uhlíkového vlákna a G10.
Tojiro Shippu FD-595 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 24 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...
