Nože Gyuto
Japonské nože Gyuto představují všestranné kuchyňské nože, označované také jako šéfkuchařské nebo nože šéfkuchaře. Délka těchto nožů se pohybuje obvykle mezi 180 – 240 mm a mají téměř vždy oboustranný výbrus. Nic vám nepokrájí zeleninu a maso tak chytře jako nože Gyuto. Široká čepel dokáže odolávat většímu tlaku při náročném sekání, které využijete zejména při krájení tvrdších potravin jako jsou brambory, cibule či celer.
Řazení produktů
Výpis produktů
Kuchyňský nůž typu gyuto z nerezavějící oceli VG-10. Délka čepele 20 cm, celková délka 32 cm. Rukojeť ze dřeva pakkawood.
Kuchyňský nůž typu Sakimaru Gyuto z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 21,5 cm, celková délka 36 cm. Osmiúhelníková rukojeť z uhlíkového vlákna a G10.
