Měníme vzhled Knilandu, kvalita zůstává. Zjistěte více o změně na tomto linku - klikni zde .

Kuchyňský nůž Samura Okinawa Gyuto

Kód: SO-0185
1 990 Kč 1 645 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
8.10.2024
Možnosti doručení

Kuchyňský nůž s 17 cm čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť tradičního vzhledu z palisandrového dřeva, zakončená černým bolstrom. Nůž typu gyuto je tradiční japonský tvar nože, podobný evropskému kuchařskému noži. Jedná se tedy o všestranný nůž, který zvládá práci se zeleninou, ovocem, rybami, masem a všemi potravinami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňské nože Samura ze série Okinawa přinášejí tradiční japonské tvary nožů ve spojení se spolehlivostí japonské oceli AUS-8. Jsou dobře vyvážené, velmi kvalitní a mají poutavý design tradičních japonských nožů. Dodávají se v pěkné krabičce, takže jsou vhodné i jako dárek.

Nůž má oválnou rukojeť z palisandrového dřeva, zakončenou černým bolstrom.

Čepel z jednoho kusu japonské nerezové oceli AUS-8 s oboustranným výbrusem je dlouhá 17 cm.

Využití: gyuto je tradiční japonský tvar nože, podobný evropskému kuchařskému noži. Jedná se tedy o všestranný nůž, který zvládá práci se zeleninou, ovocem, rybami, masem a všemi potravinami.

Údržba: Doporučujeme ruční mytí se saponátem ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Gyuto
Kategorie délky čepele: 15,00 - 19,99 cm
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: Dřevo
Celková délka: 32,2 cm
Délka čepele: 17 cm
Hmotnost: 117 g
Tvrdost čepele: 59 HRC
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
1
JS Avatar autora | 15.1.2021
Čepel vypadala OK, rukojeť velmi lacině zpracovaná, za danou cenu seženete rozhodně lépe zpracovaný nůž a koneckonců i z lepší ocele. Plastová krytka je vůbec nejhorší částí nože a dřevěná rukojeť působí velmi lacině a je špatně ošetřená, navíc jsou jasně zřetelné stopy po soustružení (škrábance). Čelo dřevěné rukojeti je rozpraskané. Vráceno a nedoporučuji.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: