Kuchyňský nůž Dellinger Samurai Chef kuchařský 20 cm

Kód: SXLK-HP8
3 380 Kč 2 793 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Možnosti doručení

Nůž pro šéfkuchaře v japonském provedení Dellinger Samurai Chef o délce ostří 20 cm představuje kvalitní nástroj se všestranným využitím. Ostří zúžené do tvaru špičky má ideální tvar pro všechny způsoby krájení. Čištění masa, sekání ryb, krájení zeleniny i plátkování nabere ve vaší kuchyni zcela nový smysl. Výše položený hrot nože zaručuje snadné krájení nepoddajných materiálů jako jsou ořechy či bylinky. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňský damaškový nůž Dellinger Samurai Chef.

Nůž pro šéfkuchaře v japonském provedení Dellinger Samurai Chef s délkou ostří 20 cm představuje kvalitní nástroj se všestranným využitím. Ostří zúžené do tvaru špičky má ideální tvar pro všechny způsoby krájení. Čištění masa, sekání ryb, krájení zeleniny i plátkování nabere ve vaší kuchyni zcela nový smysl. Výše položený hrot nože zaručuje snadné krájení nepoddajných materiálů jako jsou ořechy či bylinky. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Kombinace dlouhé čepele a designové rukojeti vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonský styl a použití damaškové oceli dodává noži jedinečný a nenapodobitelný vzhled. Z tohoto důvodu se může každý výrobek lišit, což však dodává každému kousku jistou dávku originality. Nože jsou doručeny v detailním zpracování a stejné kvalitě.

Použité řezné jádro je vyrobeno z kvalitní oceli VG-10, která je velmi dobře chráněna proti korozi. Samotná ocel pochází z Japonska a mezi její charakteristické vlastnosti patří extrémní ostrost a zároveň tvrdost s hodnotami 59 – 61 HRC. Jádro z oceli si zachovává vysokou kvalitu právě díky tomu, že je vloženo mezi 66 vrstev dvou damaškových ocelí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyváženou a zúženou čepel tohoto kuchyňského nože si jistě zamilujete, protože minimalizuje jakékoli tření při řezání a zabraňuje přilepování krájeného jídla k čepeli.

Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a zdobí ji menší mozaikový znak. Uchopení nože bude pro vás vždy maximálně pohodlné, právě díky ergonomickému tvaru. Specifický tvar vám může připomínat asijský typ nožů. Trojité nýtování dodává nástroji dokonalou pevnost, stabilitu a bezvadné spojení damaškového ostří k rukojeti.

Rozměry: celková délka 31,5 cm a váha 238 g.

Údržba a čištění: každý nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří.

Ostrění nože: pro ostření nože z damaškové oceli japonského typu VG10 doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nezvratné.

Nože Dellinger

Výrobce Dellinger Cutlery vznikl spojením jednotlivců, které spojuje vášeň a láska k nožům. Hlavními hodnotami značky jsou funkčnost a jedinečnost každého výrobku. V jejich nabídce naleznete kousky s kreativními a zajímavými designy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Druh kuchyňského nože: Kuchařský nůž (Chef)
Kategorie délky čepele: 20,00 - 24,99 cm
Druh oceli: Damašková ocel
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukojeti: G10
Celková délka: 31,5 cm
Délka čepele: 20 cm
Délka rukojeti: 11,5 cm
Tloušťka čepele: 1,7 mm
Hmotnost celková: 238 g
Tvrdost čepele: 60 - 62 HRC
Výbrus: Plochý

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: