Kuchyňský nůž Opinel Intempora N°217 Small Chef

Kód: 002217
1 390 Kč 1 149 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Kuchařský nůž francouzské značky Opinel ze série Intempora. Čepel délky 17 cm z nerezové oceli Sandvik 12C27 zvládne každou roli ve vaší kuchyni. Konstrukce nože typu full-tang zabezpečuje vysokou pevnost, robustnost a skvělé vyvážení nože. Rukojeť vyrobena z termoplastického polymeru (POM), který má vysokou odolnost vůči opotřebení, vodě a nárazu. Záštita na konci rukojeti ochrání vaši ruku před sklouznutím a zvyšuje bezpečnost při práci s nožem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchařský nůž francouzské značky Opinel ze série Intempora. Čepel délky 17 cm z nerezové oceli Sandvik 12C27 zvládne každou roli ve vaší kuchyni. Konstrukce nože typu full-tang zabezpečuje vysokou pevnost, robustnost a skvělé vyvážení nože. Rukojeť vyrobena z termoplastického polymeru (POM), který má vysokou odolnost vůči opotřebení, vodě a nárazu. Záštita na konci rukojeti ochrání vaši ruku před sklouznutím a zvyšuje bezpečnost při práci s nožem.

Nože Opinel

Nože Opinel se vyznačují vysokou kvalitou, spolehlivostí a jednoduchým nadčasovým designem který si získal řadu příznivců. Výroba probíhá v Savojských Alpách ve Francii, kde se nože zároveň ručně kompletují a brousí. Historie Opinel sahá až do roku 1980, kdy Joseph Opinel vyrobil svůj prý nůž a její tradice pokračuje dodnes.

S ohledem na ekologii 95% použitého dřeva při výrobě rukojetí pochází právě z Francie a dováží se jen dřevo na výrobu luxusních sérii případně dárkových nožů. Čepele nožů jsou vyráběny ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27 nebo z uhlíkové oceli XC90. Zárukou bezpečnosti je při vyšších modelech pojistka Viroblock.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Druh kuchyňského nože: Kuchařsky nůž (Chef)
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: Sandvik 12C27
Materiál rukojeti: Guma/Plast
Pouzdro: bez pouzdra
Délka čepele: 17 cm
Tvrdost čepele: 57 - 59 HRC

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: