Vážení zákazníci, Vaše objednávky přijaté dne 14.9.2020 po 14:30 budou odeslány dne 16.9.2020 Děkujeme za pochopení

Filetovací Nůž Opinel N°121

Kód: 001821
720 Kč 600 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Kuchyňský filetovací nůž francouzské značky Opinel s čepelí délky 18 cm z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 a lakovanou rukojetí z bukového dřeva. Je vhodný nejen na filetování a zpracování ryb, ale i na krájení masa, zvláště pokud potřebujete nakrájet velmi tenké plátky. Záštita na konci rukojeti ochrání vaši ruku před sklouznutím a zvyšuje bezpečnost při práci s nožem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňský filetovací nůž francouzské značky Opinel s čepelí délky 18 cm z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 a lakovanou rukojetí z bukového dřeva. Je vhodný nejen na filetování a zpracování ryb, ale i na krájení masa, zvláště pokud potřebujete nakrájet velmi tenké plátky. Záštita na konci rukojeti ochrání vaši ruku před sklouznutím a zvyšuje bezpečnost při práci s nožem.

Nože Opinel

Nože Opinel se vyznačují vysokou kvalitou, spolehlivostí a jednoduchým nadčasovým designem který si získal řadu příznivců. Výroba probíhá v Savojských Alpách ve Francii, kde se nože zároveň ručně kompletují a brousí. Historie Opinel sahá až do roku 1980, kdy Joseph Opinel vyrobil svůj prý nůž a její tradice pokračuje dodnes.

S ohledem na ekologii 95% použitého dřeva při výrobě rukojetí pochází právě z Francie a dováží se jen dřevo na výrobu luxusních sérii případně dárkových nožů. Čepele nožů jsou vyráběny ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27 nebo z uhlíkové oceli XC90. Zárukou bezpečnosti je při vyšších modelech pojistka Viroblock.

Doplňkové parametry

Kategorie: Filetovací nože
Druh kuchyňského nože: Filetovací nůž
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: X50CrMoV15
Materiál rukojeti: Dřevo
Pouzdro: bez pouzdra
Délka čepele: 18 cm
Tvrdost čepele: 57 - 59 HRC

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: