Sekáčky

Kuchyňské sekáče vám umožní provádět ty nejnáročnější kulinářské úkoly. Mohutná konstrukce si dokáže poradit s jakýmkoli druhem surovin. Sekáče se dělí podle použití na 2 hlavní kategorie: sekáče na maso a sekáče na zeleninu. Sekáče na maso zvyknou vážit o něco více, mají tlustší čepel a jsou určeny k prosekávání tvrdých kostí. Dalším typem je sekáček na zeleninu, který je vhodný pro jemnější úkony a řezání velké zeleniny jako je hlava zelí či hlávkový salát. Široká čepel si najde velmi snadné využití i při přenášení nakrájených kousků jídla přímo do hrnce nebo pánve. Sekáče nejsou stavěny na jemné krájení nebo sekání velmi malých kousků.

Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

27019 messerfieber serbian chef s knife cierny
Novinka
2 650 Kč

Tradiční srbský nůž šéfkuchaře. Čepel z oceli 80CrV2. Délka čepele 16,5 cm, celková délka 30 cm. Rukojeť z tmavého dřeva. Kožené pouzdro.

MFSK02
27016 messerfieber serbian chef s knife orech 1
Novinka
2 650 Kč

Tradiční srbský nůž šéfkuchaře. Čepel z oceli 80CrV2. Délka čepele 16,5 cm, celková délka 30 cm. Rukojeť z ořechového dřeva. Kožené pouzdro.

MFSK03

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem