Sekáčky

Kuchyňské sekáče vám umožní provádět ty nejnáročnější kulinářské úkoly. Mohutná konstrukce si dokáže poradit s jakýmkoli druhem surovin. Sekáče se dělí podle použití na 2 hlavní kategorie: sekáče na maso a sekáče na zeleninu. Sekáče na maso zvyknou vážit o něco více, mají tlustší čepel a jsou určeny k prosekávání tvrdých kostí. Dalším typem je sekáček na zeleninu, který je vhodný pro jemnější úkony a řezání velké zeleniny jako je hlava zelí či hlávkový salát. Široká čepel si najde velmi snadné využití i při přenášení nakrájených kousků jídla přímo do hrnce nebo pánve. Sekáče nejsou stavěny na jemné krájení nebo sekání velmi malých kousků.

Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Kuchyňský nůž Samura Butcher Sekáč 18 cm
820 Kč

Sekáček na maso z nerezové oceli AUS-8. Rukojeť TPE plast. Celková délka 31 cm, čepel 18 cm.

SBU-0040

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem