Sekáčky

Kuchyňské sekáče vám umožní provádět ty nejnáročnější kulinářské úkoly. Mohutná konstrukce si dokáže poradit s jakýmkoli druhem surovin. Sekáče se dělí podle použití na 2 hlavní kategorie: sekáče na maso a sekáče na zeleninu. Sekáče na maso zvyknou vážit o něco více, mají tlustší čepel a jsou určeny k prosekávání tvrdých kostí. Dalším typem je sekáček na zeleninu, který je vhodný pro jemnější úkony a řezání velké zeleniny jako je hlava zelí či hlávkový salát. Široká čepel si najde velmi snadné využití i při přenášení nakrájených kousků jídla přímo do hrnce nebo pánve. Sekáče nejsou stavěny na jemné krájení nebo sekání velmi malých kousků.

Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

Kuchyňský nůž KAI Shun Classic Chinese Chef's 18 cm
7 690 Kč

Kuchyňský čínský sekáč KAI Shun Classic z damaškové oceli s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 18 cm.

DM-0712
Kuchyňský nůž Satake Tomoko sekáč 18 cm
1 450 Kč

Japonský sekáč Satake Tomoko z nerezavějící oceli s dřevěnou rukojetí. Délka čepele je 18 cm.

803-809
Kuchyňský nůž KAI Shun Classic sekáč 17 cm
5 450 Kč

Kuchyňský sekáček KAI Shun Classic z nerezové oceli AUS-8 s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 17 cm.

DM-0767

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem