Řeznické nože

Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky. Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. V naší nabídce najdete řeznické nože Victorinox, švédské profesionální řeznické nože Frosts (Mora) a mnoho jiných. Na údržbu ostří řeznického nože je vhodné používat kvalitní profesionální ocílku

Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Kuchyňský nůž Samura MO-V Vykošťovací
940 Kč

Kuchyňský nůž s rukojetí z G10 a čepelí dlouhou 16,5 cm z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Vykosťovací nůž určený pro práci s masem. 

SM-0063

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Proč si vybrat právě řeznický nůž?

Efektivní zpracování masa: řeznické nože jsou navrženy pro efektivní zpracování velkých kusů masa. Mohutná a ostrá čepel umožní rychlé sekání i méně poddajných částí. Zvládnou i vykosťování a porcování.

Odolnost: nože na maso jsou zhotoveny pro zpracovávání velkého množství masa, čemuž je přizpůsobena i extrémně odolná konstrukce čepele.

Všestrannost: nože zvládnou kromě masa i sekání zeleniny, ovoce a nepoddajných surovin jako jsou dýně.

Minimum odpadu: snadné odstraňování masa i z obtížněji dostupných míst, což výrazně zredukuje tvorbu nevyužitých zbytků.

Profesionální využití: nezbytné nástroje v řeznictví, na jatkách, zabijačkách a všech místech, kde hraje rychlost a efektivita důležitou roli.

Domácí použití: nutná výbava všech kuchařů, kteří nakupují masné výrobky ve větších množstvích nebo jednoduše rádi připravují různé masové speciality. Ve srovnání s klasickými noži je efektivnost přípravy masa se specializovanými noži několikanásobně vyšší.

Údržba: k zachování ostrosti a účinnosti nezapomínejte na pravidelnou údržbu ocílkou a častější broušení.