Řeznické nože

Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky. Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. V naší nabídce najdete řeznické nože Victorinox, švédské profesionální řeznické nože Frosts (Mora) a mnoho jiných. Na údržbu ostří řeznického nože je vhodné používat kvalitní profesionální ocílku

Řazení produktů

7 položek celkem

Výpis produktů

Kuchyňský nůž Böker Core Professional vykosťovací 16,5 cm
2 000 Kč

Kuchyňský nůž Böker Core Professional pro vykosťování z oceli X50CrMoV15 a plastovou rukojetí. Délka čepele je 16,5 cm.

130865
Kuchyňský nůž Opinel Les Forgés vykosťovací 13 cm
3 230 Kč

Kuchyňský nůž na vykosťování Opinel Les Forgés z nerezavějící oceli X50CrMoV15 s rukojetí z bukového dřeva. Délka čepele je 13 cm.

002290
Kuchyňský nůž Opinel N°122 vykosťovací
800 Kč

Kuchyňský nůž od francouzského výrobce Opinel, určený na vykosťování a práci s masem. Čepel délky 13 cm z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15, rukojeť z lakovaného bukového dřeva.

001822
Kuchyňský nůž Böker Core Wood vykosťovací 16,5 cm
3 180 Kč

Kuchyňský nůž Böker Core Wood vykosťovací z oceli X50CrMoV15 a rukojetí z ořechového dřeva. Délka čepele je 16,5 cm.

130765
Kuchyňský nůž Dick Red Spirit Hektor řeznický
2 630 Kč

Řeznický kuchyňský nůž s čepelí o délce 26 cm, vhodný pro zpracování masa a díky zahnutému tvaru čepele lze použít pro preciznější řezy pro oddělení masa od kostí. Sejde se na...

8172526K
Kuchyňský nůž Dick Red Spirit vykošťovací
1 740 Kč

Kuchyňský nůž typu boning je středně velký nůž s čepelí o délce 15 cm, vhodný pro vykosťování a zpracování masa. Je to základní typ kuchyňského nože který by neměl chybět ve...

8174515
Kuchyňský nůž Wüsthof Classic vykosťovací 14 cm
2 340 Kč

Kuchyňský nůž vykosťovací Wüsthof Classic z nerezavějící oceli s rukojetí ze syntetického odolného materiálu. Délka čepele je 14 cm.

1040101414

Ovládací prvky výpisu

7 položek celkem

Proč si vybrat právě řeznický nůž?

Efektivní zpracování masa: řeznické nože jsou navrženy pro efektivní zpracování velkých kusů masa. Mohutná a ostrá čepel umožní rychlé sekání i méně poddajných částí. Zvládnou i vykosťování a porcování.

Odolnost: nože na maso jsou zhotoveny pro zpracovávání velkého množství masa, čemuž je přizpůsobena i extrémně odolná konstrukce čepele.

Všestrannost: nože zvládnou kromě masa i sekání zeleniny, ovoce a nepoddajných surovin jako jsou dýně.

Minimum odpadu: snadné odstraňování masa i z obtížněji dostupných míst, což výrazně zredukuje tvorbu nevyužitých zbytků.

Profesionální využití: nezbytné nástroje v řeznictví, na jatkách, zabijačkách a všech místech, kde hraje rychlost a efektivita důležitou roli.

Domácí použití: nutná výbava všech kuchařů, kteří nakupují masné výrobky ve větších množstvích nebo jednoduše rádi připravují různé masové speciality. Ve srovnání s klasickými noži je efektivnost přípravy masa se specializovanými noži několikanásobně vyšší.

Údržba: k zachování ostrosti a účinnosti nezapomínejte na pravidelnou údržbu ocílkou a častější broušení.