Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky. Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. V naší nabídce najdete řeznické nože Victorinox, švédské profesionální řeznické nože Frosts (Mora)a mnoho jiných. Na údržbu ostří řeznického nože je vhodné používat kvalitní profesionální ocílku.
Řeznický nůž F.Dick MasterGrip na vykosťování s flexibilní, zakřivenou čepelí je středně velký nůž s čepelí délky 13 cm. Je určen pro zpracování masa v profesionálních...
Řeznický nůž F.Dick MasterGrip pro vykosťování s flexibilní čepelí se zakřivením je středně velký nůž s čepelí délky 15 cm. Je určen pro zpracování masa v profesionálních...
Řeznický nůž F.Dick MasterGrip na vykosťování s polo-flexibilní, zakřivenou čepelí, je středně velký nůž s čepelí délky 13 cm. Je určen pro zpracování masa v profesionálních...
Nůž na zpracování ryb, popřípadě masa od švédského výroobcu Frosts (divize Morakniv) s čepelí ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27, tvrdosti 57-58 HRC, která výborně dží...
Řeznický nůž F.Dick MasterGrip na vykosťování s polo-flexibilní, zakřivenou čepelí, je středně velký nůž s čepelí délky 13 cm. Je určen pro zpracování masa v profesionálních...
Řeznický kuchyňský nůž s čepelí o délce 26 cm, vhodný pro zpracování masa a díky zahnutému tvaru čepele lze použít pro preciznější řezy pro oddělení masa od kostí. Sejde se na...
Kuchyňský nůž typu boning je středně velký nůž s čepelí o délce 15 cm, vhodný pro vykosťování a zpracování masa. Je to základní typ kuchyňského nože který by neměl chybět ve...
Speciální vykosťovací nůž s úzkou a zakřivenou čepelí na zpracování masa. Čepel délky 13,6 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která díky speciální...
Nůž na zpracování ryb, popřípadě masa od švédského výroobcu Frosts (divize Morakniv) s čepelí ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27, tvrdosti 57-58 HRC, která výborně dží...
Speciální vykosťovací nůž s úzkou a zakřivenou čepelí určený ke zpracování masa. Čepel délky 12,4 cm ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27. Rukojeť z polyamidu.
Řeznický nůž F.Dick MasterGrip na vykosťování s rovnou, neohebnou čepelí je středně velký nůž s čepelí délky 13 cm. Je určen pro zpracování masa v profesionálních provozech....
Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 20 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí,...
Vykosťovací nůž F.Dick Superior je středně velký nůž s čepelí o délce 13 cm, vhodný pro vykosťování a zpracování masa. Čepel nože je vyrobena z X55CrMo14 vysoce legované,...
Kuchyňský nůž od francouzského výrobce Opinel, určený na vykosťování a práci s masem. Čepel délky 13 cm z kvalitní nerezové oceli Sandvik 12C27. Rukojeť vyrobena z...
Kuchyňský nůž od francouzského výrobce Opinel, určený na vykosťování a práci s masem. Čepel délky 13 cm z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15, rukojeť z lakovaného bukového dřeva.
Profesionální řeznický vykosťovací nůž s rovnou a širokou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,3 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která díky...
Profesionální řeznický vykosťovací nůž s mírně zahnutou, širokou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,7 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC,...
Efektivní zpracování masa: řeznické nože jsou navrženy pro efektivní zpracování velkých kusů masa. Mohutná a ostrá čepel umožní rychlé sekání i méně poddajných částí. Zvládnou i vykosťování a porcování.
Odolnost: nože na maso jsou zhotoveny pro zpracovávání velkého množství masa, čemuž je přizpůsobena i extrémně odolná konstrukce čepele.
Všestrannost: nože zvládnou kromě masa i sekání zeleniny, ovoce a nepoddajných surovin jako jsou dýně.
Minimum odpadu: snadné odstraňování masa i z obtížněji dostupných míst, což výrazně zredukuje tvorbu nevyužitých zbytků.
Profesionální využití:nezbytné nástroje v řeznictví, na jatkách, zabijačkách a všech místech, kde hraje rychlost a efektivita důležitou roli.
Domácí použití: nutná výbava všech kuchařů, kteří nakupují masné výrobky ve větších množstvích nebo jednoduše rádi připravují různé masové speciality. Ve srovnání s klasickými noži je efektivnost přípravy masa se specializovanými noži několikanásobně vyšší.
Údržba: k zachování ostrosti a účinnosti nezapomínejte na pravidelnou údržbu ocílkou a častější broušení.