Řeznické nože

Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky. Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. V naší nabídce najdete řeznické nože Victorinox, švédské profesionální řeznické nože Frosts (Mora) a mnoho jiných. Na údržbu ostří řeznického nože je vhodné používat kvalitní profesionální ocílku

Řazení produktů

11 položek celkem

Výpis produktů

Kuchyňský nůž Böker Core Professional vykosťovací 16,5 cm
2 000 Kč

Kuchyňský nůž Böker Core Professional pro vykosťování z oceli X50CrMoV15 a plastovou rukojetí. Délka čepele je 16,5 cm.

130865
Kuchyňský nůž Dellinger Carbon Fragment Boning vykosťovací 15,5 cm
2 420 Kč

Extrémně ostrý nůž Dellinger Carbon Fragment Boning vám poslouží převážně k vykosťování a rychlé práci s masem. Zúžená čepel vyrobená z damaškové oceli má délku 15,5 cm a...

K-H140B
18068 dellinger okami k haus65 1
1 630 Kč

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami z japonské nerezové oceli o délce ostří 14,5 cm je vhodný pro vykosťování a snadnou práci s masem. Pokud nechcete strávit celé odpoledne...

K-HAUS65
Kuchyňský nůž Dellinger Samurai Boning vykosťovací 15 cm
2 210 Kč

Vykosťovací nůž Dellinger German Samurai Boning s délkou čepele 15 cm vytvořený pro snadnou práci s masem. Nůž učiní z vykosťování masa rázem vaši oblíbenou aktivitu, protože v...

SXLK-HP6
Kuchyňský nůž KAI Shun Classic Gokujo vykosťovací 16,5 cm
4 610 Kč

Kuchyňský nůž KAI Shun Classic Gokujo pro vykosťování a filetování. Nůž je vyroben z damaškové oceli s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 16,5 cm.

DM-0743
Kuchyňský nůž KAI Shun Classic vykosťovací 15 cm
4 360 Kč

Kuchyňský nůž KAI Shun Classic vykosťovací z damaškové oceli s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 15 cm.

DM-0710
Kuchyňský nůž Opinel Les Forgés vykosťovací 13 cm
3 230 Kč

Kuchyňský nůž na vykosťování Opinel Les Forgés z nerezavějící oceli X50CrMoV15 s rukojetí z bukového dřeva. Délka čepele je 13 cm.

002290
Kuchyňský nůž Böker Core Wood vykosťovací 16,5 cm
3 180 Kč

Kuchyňský nůž Böker Core Wood vykosťovací z oceli X50CrMoV15 a rukojetí z ořechového dřeva. Délka čepele je 16,5 cm.

130765
27403 dellinger longevity damascus edition vykostovaci xz b27rw6b fs 1
Novinka
1 660 Kč

Vykosťovací kuchyňský nůž z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 15,2 cm, celková délka 29,4 cm. Rukojeť ze dřeva platanu.

XZ-B27RW6B-FS
26806 10 dellinger xz x01 yd rw rosewood boning damascus vykostovaci 19 cm
Novinka
2 860 Kč

Extrémně ostrý nůž Dellinger Rosewood Boning Damascus vám poslouží převážně k vykosťování a rychlé práci s masem. Zúžená čepel v japonském stylu je vyrobena z damaškové oceli o...

XZ-X01-YD-RW
Kuchyňský nůž Wüsthof Classic vykosťovací 14 cm
2 340 Kč

Kuchyňský nůž vykosťovací Wüsthof Classic z nerezavějící oceli s rukojetí ze syntetického odolného materiálu. Délka čepele je 14 cm.

1040101414

Ovládací prvky výpisu

11 položek celkem

Proč si vybrat právě řeznický nůž?

Efektivní zpracování masa: řeznické nože jsou navrženy pro efektivní zpracování velkých kusů masa. Mohutná a ostrá čepel umožní rychlé sekání i méně poddajných částí. Zvládnou i vykosťování a porcování.

Odolnost: nože na maso jsou zhotoveny pro zpracovávání velkého množství masa, čemuž je přizpůsobena i extrémně odolná konstrukce čepele.

Všestrannost: nože zvládnou kromě masa i sekání zeleniny, ovoce a nepoddajných surovin jako jsou dýně.

Minimum odpadu: snadné odstraňování masa i z obtížněji dostupných míst, což výrazně zredukuje tvorbu nevyužitých zbytků.

Profesionální využití: nezbytné nástroje v řeznictví, na jatkách, zabijačkách a všech místech, kde hraje rychlost a efektivita důležitou roli.

Domácí použití: nutná výbava všech kuchařů, kteří nakupují masné výrobky ve větších množstvích nebo jednoduše rádi připravují různé masové speciality. Ve srovnání s klasickými noži je efektivnost přípravy masa se specializovanými noži několikanásobně vyšší.

Údržba: k zachování ostrosti a účinnosti nezapomínejte na pravidelnou údržbu ocílkou a častější broušení.