Řeznické nože

Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky. Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. V naší nabídce najdete řeznické nože Victorinox, švédské profesionální řeznické nože Frosts (Mora) a mnoho jiných. Na údržbu ostří řeznického nože je vhodné používat kvalitní profesionální ocílku

Řazení produktů

10 položek celkem

Výpis produktů

Kuchyňský nůž Victorinox 5.5200.20 Wood Řeznický 20 cm
1 300 Kč –22 %
1 010 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 20 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí,...

VX5.5200.20
Kuchyňský nůž Victorinox 5.5200.16 Wood Řeznický 16 cm
1 196 Kč –23 %
920 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 16 cm z kvalitní nerezové oceli. Řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí, prosím...

VX5.5200.16
Kuchyňský nůž Victorinox 5.5203.16 Fibrox Řeznický 16 cm
650 Kč –15 %
550 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z TPE (termoplastický elastomer) a čepelí délky 16 cm z kvalitní nerezové oceli. Řeznický nůž určený ke zpracování masa.

VX5.5203.16
Kuchynský Nůž Victorinox 5.5200.12 Wood Řeznický 12 cm
1 092 Kč –23 %
840 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 12 cm z kvalitní nerezové oceli. Řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí, prosím...

VX5.5200.12
Kuchyňský nůž Victorinox 5.5203.20 Fibrox Řeznický 20 cm
936 Kč –23 %
720 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z TPE (termoplastický elastomer) a čepelí délky 20 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený ke zpracování masa.

VX5.5203.20
Kuchyňský nůž Dick Red Spirit Hektor řeznický
2 630 Kč

Řeznický kuchyňský nůž s čepelí o délce 26 cm, vhodný pro zpracování masa a díky zahnutému tvaru čepele lze použít pro preciznější řezy pro oddělení masa od kostí. Sejde se na...

8172526K
Kuchyňský nůž Victorinox 5.5200.23 Wood Řeznický 23 cm
1 378 Kč –23 %
1 050 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z javorového dřeva a čepelí délky 23 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený na zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou...

VX5.5200.23
Kuchyňský nůž Victorinox 5.7403.20 Fibrox Řeznický 20 cm
988 Kč –23 %
760 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z TPE (termoplastický elastomer) a zahnutou čepelí délky 20 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený ke zpracování masa.

VX5.7403.20
Kuchyňský nůž Victorinox 5.7403.25 Fibrox Řeznický 25 cm
1 170 Kč –10 %
1 050 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z TPE (termoplastický elastomer) a zahnutou čepelí délky 25 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený ke zpracování masa.

VX5.7403.25
Kuchyňský nůž Victorinox 5.7803.15 Fibrox Sťahovací 15 cm
702 Kč –21 %
550 Kč

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z TPE (termoplastický elastomer) a zahnutou čepelí délky 15 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž je primárně určen pro práci s masem a stahování...

VX5.7803.15

Ovládací prvky výpisu

10 položek celkem

Proč si vybrat právě řeznický nůž?

Efektivní zpracování masa: řeznické nože jsou navrženy pro efektivní zpracování velkých kusů masa. Mohutná a ostrá čepel umožní rychlé sekání i méně poddajných částí. Zvládnou i vykosťování a porcování.

Odolnost: nože na maso jsou zhotoveny pro zpracovávání velkého množství masa, čemuž je přizpůsobena i extrémně odolná konstrukce čepele.

Všestrannost: nože zvládnou kromě masa i sekání zeleniny, ovoce a nepoddajných surovin jako jsou dýně.

Minimum odpadu: snadné odstraňování masa i z obtížněji dostupných míst, což výrazně zredukuje tvorbu nevyužitých zbytků.

Profesionální využití: nezbytné nástroje v řeznictví, na jatkách, zabijačkách a všech místech, kde hraje rychlost a efektivita důležitou roli.

Domácí použití: nutná výbava všech kuchařů, kteří nakupují masné výrobky ve větších množstvích nebo jednoduše rádi připravují různé masové speciality. Ve srovnání s klasickými noži je efektivnost přípravy masa se specializovanými noži několikanásobně vyšší.

Údržba: k zachování ostrosti a účinnosti nezapomínejte na pravidelnou údržbu ocílkou a častější broušení.