Řeznické nože
Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky. Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. V naší nabídce najdete řeznické nože Victorinox, švédské profesionální řeznické nože Frosts (Mora) a mnoho jiných. Na údržbu ostří řeznického nože je vhodné používat kvalitní profesionální ocílku.
Řazení produktů
Výpis produktů
Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 20 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí,...
Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 16 cm z kvalitní nerezové oceli. Řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí, prosím...
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z TPE (termoplastický elastomer) a čepelí délky 16 cm z kvalitní nerezové oceli. Řeznický nůž určený ke zpracování masa.
Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 12 cm z kvalitní nerezové oceli. Řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí, prosím...
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z TPE (termoplastický elastomer) a čepelí délky 20 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený ke zpracování masa.
Ovládací prvky výpisu
Proč si vybrat právě řeznický nůž?
Efektivní zpracování masa: řeznické nože jsou navrženy pro efektivní zpracování velkých kusů masa. Mohutná a ostrá čepel umožní rychlé sekání i méně poddajných částí. Zvládnou i vykosťování a porcování.
Odolnost: nože na maso jsou zhotoveny pro zpracovávání velkého množství masa, čemuž je přizpůsobena i extrémně odolná konstrukce čepele.
Všestrannost: nože zvládnou kromě masa i sekání zeleniny, ovoce a nepoddajných surovin jako jsou dýně.
Minimum odpadu: snadné odstraňování masa i z obtížněji dostupných míst, což výrazně zredukuje tvorbu nevyužitých zbytků.
Profesionální využití: nezbytné nástroje v řeznictví, na jatkách, zabijačkách a všech místech, kde hraje rychlost a efektivita důležitou roli.
Domácí použití: nutná výbava všech kuchařů, kteří nakupují masné výrobky ve větších množstvích nebo jednoduše rádi připravují různé masové speciality. Ve srovnání s klasickými noži je efektivnost přípravy masa se specializovanými noži několikanásobně vyšší.
Údržba: k zachování ostrosti a účinnosti nezapomínejte na pravidelnou údržbu ocílkou a častější broušení.
