Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky. Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. V naší nabídce najdete řeznické nože Victorinox, švédské profesionální řeznické nože Frosts (Mora)a mnoho jiných. Na údržbu ostří řeznického nože je vhodné používat kvalitní profesionální ocílku.
Řeznický nůž F.Dick MasterGrip pro vykosťování s flexibilní čepelí se zakřivením je středně velký nůž s čepelí délky 15 cm. Je určen pro zpracování masa v profesionálních...
Řeznický nůž F.Dick MasterGrip na vykosťování s polo-flexibilní, zakřivenou čepelí, je středně velký nůž s čepelí délky 13 cm. Je určen pro zpracování masa v profesionálních...
Profesionální řeznický vykosťovací nůž s úzkou a zakřivenou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,4 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která...
Řeznický nůž F.Dick MasterGrip na vykosťování s polo-flexibilní, zakřivenou čepelí, je středně velký nůž s čepelí délky 13 cm. Je určen pro zpracování masa v profesionálních...
Speciální vykosťovací nůž s úzkou a zakřivenou čepelí na zpracování masa. Čepel délky 13,6 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která díky speciální...
Speciální vykosťovací nůž s úzkou a zakřivenou čepelí určený ke zpracování masa. Čepel délky 12,4 cm ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27. Rukojeť z polyamidu.
Extrémně ostrý nůž Dellinger Carbon Fragment Boning vám poslouží převážně k vykosťování a rychlé práci s masem. Zúžená čepel vyrobená z damaškové oceli má délku 15,5 cm a...
Vykosťovací nůž Dellinger German Samurai Boning s délkou čepele 15 cm vytvořený pro snadnou práci s masem. Nůž učiní z vykosťování masa rázem vaši oblíbenou aktivitu, protože v...
Vykosťovací nůž F.Dick Superior je středně velký nůž s čepelí o délce 13 cm, vhodný pro vykosťování a zpracování masa. Čepel nože je vyrobena z X55CrMo14 vysoce legované,...
Kuchyňský nůž KAI Shun Classic Gokujo pro vykosťování a filetování. Nůž je vyroben z damaškové oceli s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 16,5 cm.
Kuchyňský nůž od francouzského výrobce Opinel, určený na vykosťování a práci s masem. Čepel délky 13 cm z kvalitní nerezové oceli Sandvik 12C27. Rukojeť vyrobena z...
Kuchyňský nůž od francouzského výrobce Opinel, určený na vykosťování a práci s masem. Čepel délky 13 cm z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15, rukojeť z lakovaného bukového dřeva.
Exkluzivní kuchyňský nůž s čepelí dlouhou 16,5 cm z japonské damaškové oceli tvrdosti až 61 HRC. Rukojeť z kompozitního materiálu G10 je pevná, odolná a příjemná na dotek. Nůž...
Profesionální řeznický vykosťovací nůž s rovnou a širokou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,3 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která díky...
Profesionální řeznický vykosťovací nůž s mírně zahnutou, širokou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,7 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC,...
Profesionální řeznický vykosťovací nůž se zahnutou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,7 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která díky...
Profesionální řeznický vykosťovací nůž se zahnutou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,8 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která díky...
Efektivní zpracování masa: řeznické nože jsou navrženy pro efektivní zpracování velkých kusů masa. Mohutná a ostrá čepel umožní rychlé sekání i méně poddajných částí. Zvládnou i vykosťování a porcování.
Odolnost: nože na maso jsou zhotoveny pro zpracovávání velkého množství masa, čemuž je přizpůsobena i extrémně odolná konstrukce čepele.
Všestrannost: nože zvládnou kromě masa i sekání zeleniny, ovoce a nepoddajných surovin jako jsou dýně.
Minimum odpadu: snadné odstraňování masa i z obtížněji dostupných míst, což výrazně zredukuje tvorbu nevyužitých zbytků.
Profesionální využití:nezbytné nástroje v řeznictví, na jatkách, zabijačkách a všech místech, kde hraje rychlost a efektivita důležitou roli.
Domácí použití: nutná výbava všech kuchařů, kteří nakupují masné výrobky ve větších množstvích nebo jednoduše rádi připravují různé masové speciality. Ve srovnání s klasickými noži je efektivnost přípravy masa se specializovanými noži několikanásobně vyšší.
Údržba: k zachování ostrosti a účinnosti nezapomínejte na pravidelnou údržbu ocílkou a častější broušení.