Nůž Benchmade 15505 Meatcrafter 4"
Kód: BM15505Související produkty
Detailní popis produktu
Benchmade Meatcrafter je hybridní lovecký nůž, který je výborně využitelný pro různé činnosti. Je vhodný pro použití v přírodě pro myslivce na vyvrhování a porcování úlovku. Ocení ho i myslivci na přípravu jídla u ohně. Rovněž se neztratí ani ve vaší domácí kuchyni. Díky tvaru čepele je mimořádně vhodný pro zpracování masa a potravin.
Čepel nože Meatcrafter 15505 je vyrobena z nerezové oceli CPM154 (tvrdost 58 - 61 HRC) s povrchovou úpravou stonewash. Čepel má plochý výbrus a délku 10,19 cm. Čepel je broušena pod úhlem 14° (Benachmade SelectEdge) a je tlustá 2,3 mm, díky čemuž má excelentní řezné vlastnosti. Rukojeť z kompozitního materiálu Santoprene olivově zelené barvy. Oranžové puzdro z materiálu Boltaron (vysoce odolný termoplast podobný kydexu). Nůž je vyroben v USA.
Nože Benchmade
Benchmade se sídlem v americkém Oregonu, je precizní výrobce vysoce kvalitních nožů. V nabídce Benchmade najdete zavírací nože, automatické vyskakovací nože, i nože s pevnou čepelí. Každý nůž Benchmade je 100% vyroben v USA. Již více než třicet let společnost Benchmade navrhuje a vyrábí nože světové úrovně pro světové zákazníky. Když bylo založeno Benchmade, cílem firmy bylo vytvořit něco lepšího a výjimečné. Dnes Benchmade pokračuje v inovacích s cílem posunout výkon a spolehlivost nožů na další úroveň. Překročit to, co zákazník očekává a přinést nejvyšší kvalitu.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Nože s pevnou čepelí |
|---|---|
| EAN: | 610953211288 |
| Druh nože: | S pevnou čepelí |
| Druh oceli: | Nerezová ocel |
| Materiál čepele: | CPM 154 |
| Materiál rukojeti: | Plast |
| Barva rukojeti: | Zelená |
| Pouzdro: | Plastové |
| Celková délka: | 22,5 cm |
| Délka čepele: | 10,19 cm |
| Délka čepele (od - do): | 10,00 - 11,99 cm |
| Tloušťka čepele: | 2,29 mm |
| Hmotnost nože: | 76,83 g |
| Tvrdost čepele: | 58-61 HRC |
| Tvar čepele: | Trailing Point |
| Povrchová úprava čepele: | Stonewash |
| Výbrus: | Plochý |
| Země původu: | USA |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
