Nůž Aitor Jungle King I White 16015

Kód: 16015
7 570 Kč 6 256 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Survival nůž z nerezové oceli CrMoVa. Celková délka 36 cm, čepel dlouhá 20,5 cm. Rukojeť bílá, dutá, z litého kovu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rambo nůž Aitor Jungle King I White

Jste outdoorový nadšenec, survivalista nebo prostě někdo, kdo oceňuje dobře zpracované nářadí? Nože Aitor jsou navrženy tak, aby splňovaly požadavky různých taktických situací. Jsou směsí robustní odolnosti, precizní konstrukce a všestranné funkčnosti. Jungle King I, legendární nůž ze série Jungle King, je v očích mnoha odborníků považován za jednoho z nejlepších ve své kategorii. Jeho design, všestrannost a funkčnost umožňují přizpůsobit se jakémukoli extrémnímu prostředí s cílem zajistit přežití. Rambo nože jsou inspirovány ikonickými noži proslulého filmového charakteru Johna Ramba.

Nůž obsahuje mini survival kit schovaný v rukojeti a pouzdře. Kovový uzávěr rukojeti je odnímatelný, pod kterým se skrývá chytrý vodotěsný prostor, vhodný jako úložiště drobných předmětů nebo survival příslušenství.

Čepel tvaru clip point, je vyrobena z nerezavějící oceli CrMoVa v délce 20,5 cm o tloušťce 5 mm. Ocel je temporována na tvrdost 55/58 HRC. Celková délka nože je 36 cm a celková váha 1156g. Čepel z hřbetní strany disponuje dvojitou pilkou.

Rukojeť je bílé barvy vyrobená z litého kovu. Rukojeti nožů Rambo jsou obecně promyšleně navrženy pro pohodlí a přilnavost. Jsou vyrobeny z odolných materiálů, jako je guma, kov nebo syntetické kompozity a poskytují bezpečné držení i ve vlhkém nebo náročném prostředí. Ergonomický design zaručuje, že nůž je ve vaší ruce vyvážený a přirozený, což umožňuje přesnou a kontrolovanou manipulaci.

Tento nůž je vyhledáván a používán mnoha silovými složkami po celém světě a můžete to být právě vy, kdo jej vezme se popasovat s nástrahami nových dobrodružství v přírodě. Nůž je dodáván spolu s pouzdrem ze zpevněného plastu.

Balení obsahuje:

- rybářská souprava,
- sada na šití,
- skalpel,
- obvazy,
- kleště,
- kompas,
- SOS signálové zrcadlo,
- latexová trubice (prak),
- víceúčelový nůž skinner.

Nože Aitor

AITOR je mezinárodním standardem v oblasti nožů na přežití a taktických nožů. S více než 80letou zkušeností, značka zaručuje stabilní kvalitu na nejvyšší úrovni. Málokdo může nabídnout tak širokou škálu exkluzivního příslušenství spojeného s jedinečnou odolností, která uspokojí potřeby i při nejnáročnějším zacházení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože s pevnou čepelí
Druh nože: S pevnou čepelí
Kategorie délky čepele: 20,00 - 24,99 cm
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: Nerezová ocel
Materiál rukojeti: Kov
Pouzdro: Plastové
Celková délka: 36 cm
Délka čepele: 20,5 cm
Délka rukojeti: 15,5 cm
Tloušťka čepele: 5 mm
Hmotnost celková: 1156 g
Tvrdost čepele: 55-58 HRC
Tvar čepele: Clip Point
Výbrus: Dutý
Země původu: Španělsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: