Nože Deba
Japonské nože Deba představují tradiční japonské nože, které se běžně používají k filetování ryb. Ve srovnání s jinými japonskými noži je čepel mnohem tlustší a těžší. Primárním úkolem nože je proříznutí ryby a měkčího masa ostrým hrotem nože. Ostrým hrotem nože dokážete proříznout nejen ryby, ale také drobné rybí kosti či menší mořské plody. Svou těžší konstrukcí se skvěle hodí pro klasické, ale i těžší úkoly. Jejich délka čepele se obvykle pohybuje kolem 150 – 330 mm.
Řazení produktů
Výpis produktů
Tradiční japonský kuchyňský nůž typu Deba. Čepel z oceli Shirogami. Délka čepele 24 cm, celková délka 41 cm. Rukojeť ze dřeva magnólie.
Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 15 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť ze...
Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť ze...
