Kuchyňský nůž Victorinox GRAND MAÎTRE 7.7203.12WG Steakový zoubkatý 12 cm
Kód: VX7.7203.12WGSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Exkluzivní švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z termoplastického polymeru (POM) a čepelí dlouhou 12 cm se zoubkovaným ostřím.
Nůž má termoplastický polymer (POM) , který má vysokou odolnost vůči opotřebení, vodě a nárazu a je odolný vůči teplotám až do 130°C.
Kovaná čepel z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli X50CrMoV15 se zoubkovaným ostřím je dlouhá 12 cm a má bezešvý přechod od čepele směrem k rukojeti, což zajišťuje vysokou pevnost nože. Ocel X50CrMoV15 je ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži odolnější a lépe drží ostří. Správná tvrdost a laserově kontrolovaný výbrus zajišťují dlouhotrvající ostrost.
Využití: Nůž je předurčen pro krájení masa, ale využijete jej při všech běžných činnostech v kuchyni.
Údržba: nůž se může mýt v myčce nádobí, avšak z důvodu delší výdrže ostří a životnosti nože doporučujeme klasické mytí se saponátem ve vlažné vodě.
Země původu: Švýcarsko. Všechny nože Victorinox jsou plně vyrobeny ve Švýcarsku.
Nože Victorinox
Firma Victorinox byla založena v roce 1884 ve Švýcarsku. Postupem času se nože Victorinox staly světoznámými díky své kvalitě a vysoké funkčnosti. Švýcarský nůž (Swiss Army Knife) je synonymem kvality a patří mezi nejprodávanější typy nožů na světě. Victorinox vyrábí švýcarský nožík ve více velikostech, mezi nejpopulárnější patří 58 mm, 84 mm, 91 mm, 111 mm a 130 mm. Švýcarské nože Victorinox jsou vyrobeny z nerezové oceli kalené na tvrdost 56 HRC. Nástroje jako pilky na dřevo, nůžky a pilníky na nehty, mají tvrdost 53 HRC, šroubováky, otvírače konzerv a šídla 52 HRC, vývrtky 49 HRC.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchyňské nože Victorinox |
|---|---|
| EAN: | 7611160002761 |
| Druh kuchyňského nože: | Univerzální nůž |
| Druh oceli: | Nerezová ocel |
| Materiál čepele: | X50CrMoV15 (1.4116) |
| Materiál rukojeti: | Plast |
| Délka čepele: | 12 cm |
| Délka čepele (od - do): | 12,00 - 14,99 cm |
| Země původu: | Švýcarsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
