Kuchyňský nůž Victorinox 5.5200.20 Wood Řeznický 20 cm

Kód: VX5.5200.20
1 300 Kč –22 %
Kuchyňský nůž Victorinox 5.5200.20 Wood Řeznický 20 cm
1 300 Kč –22 % 1 010 Kč 835 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
8.12.2025
Možnosti doručení

Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 20 cm z kvalitní nerezové oceli. Velký řeznický nůž určený ke zpracování masa. Při koupi nože s dřevěnou rukojetí, prosím berete v úvahu, že dřevo je přírodní materiál a může se mírně lišit od fotografie produktu. Kresba a struktura dřeva se kus od kusu liší a každý nůž má originální vzhled.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nůž má rukojeť z javorového dřeva, které je velmi tvrdé, odolné a zároveň příjemné na omak. Javorová rukojeť dodává noži elegantní a luxusní vzhled.

Široká čepel z kvalitní nerezové oceli s hladkým ostřím je dlouhá 20 cm a vyznačuje se dlouhotrvající ostrostí.

Využití: Řeznický nůž primárně určený pro rychlé a efektivní zpracování a krájení masa.

Údržba: mýt ručně pod tekoucí vlažnou vodou s použitím saponátu. Nevhodné do myčky nádobí.

Země původu: Švýcarsko. Všechny nože Victorinox jsou plně vyrobeny ve Švýcarsku.

Nože Victorinox

Firma Victorinox byla založena v roce 1884 ve Švýcarsku. Postupem času se nože Victorinox staly světoznámými díky své kvalitě a vysoké funkčnosti. Švýcarský nůž (Swiss Army Knife) je synonymem kvality a patří mezi nejprodávanější typy nožů na světě. Victorinox vyrábí švýcarský nožík ve více velikostech, mezi nejpopulárnější patří 58 mm, 84 mm, 91 mm, 111 mm a 130 mm. Švýcarské nože Victorinox jsou vyrobeny z nerezové oceli kalené na tvrdost 56 HRC. Nástroje jako pilky na dřevo, nůžky a pilníky na nehty, mají tvrdost 53 HRC, šroubováky, otvírače konzerv a šídla 52 HRC, vývrtky 49 HRC.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože Victorinox
EAN: 7611160502766
Druh kuchyňského nože: Řeznický nůž
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: Nerezová ocel
Materiál rukojeti: Dřevo
Délka čepele: 20 cm
Délka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Země původu: Švýcarsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: