Japonské nože, Strana 9
Řazení produktů
Výpis produktů
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba s čepelí dlouhou 19,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je...
Exluzivní japonský damaškový nůž typu Sujihiki s 24 cm čepelí z práškové oceli SPG2.
Tojiro Shippu FD-595 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 24 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí délky 17 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž typu santoku je ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání.
Exkluzivní švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z palisandrového dřeva a čepelí dlouhou 17 cm. Nůž je vykován z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli X50CrMoV15 a má bezešvý...
