Kuchyňský nůž typu Santoku je středně velký nůž s čepelí o délce 17,8 cm, vhodný pro zpracování zeleniny a masa. Je to základní typ japonského nože který by neměl chybět ve...
Kuchyňský nůž typu Santoku je středně velký nůž s čepelí o délce 18 cm, vhodný ke zpracování zeleniny a masa. Čepel nože je vyrobena z X55CrMo14 vysoce legované, nerezové...
Japonský nůž KAI Seki Magoroku Red Wood Deba z nerezové oceli 1K6 s jednostranným výbrusem a rukojetí z červeného dřeva pakka. Délka čepele je 15,5 cm.
Japonský nůž KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba z nerezové oceli 1K6 s jednostranným výbrusem a rukojetí z červeného dřeva pakka. Délka čepele je 24 cm.
Limitovaná edice 3000 ks celosvětově. Široké santoku s čepelí z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-Max. Rukojeť z červeného dřeva pakka. Délka čepele 19 cm.