Japonský nůž KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba z nerezové oceli 1K6 s jednostranným výbrusem a rukojetí z červeného dřeva pakka. Délka čepele je 24 cm.
Kuchyňský nůž Kanetsune Seki Fruit Knife KC075 je japonský kuchyňský nůž typu petty - menší nůž do kuchyně vhodný pro práci s ovocem a zeleninou, s čepelí dlouhou 9,8 cm z...
Kuchyňský nůž Kanetsune Seki Fruit Knife KC076 Kama-gata je menší japonský kuchyňský nůž vhodný pro práci s ovocem a zeleninou, s čepelí dlouhou 8,8 cm z nerezové oceli 420J2....
Kuchyňský nůž Kanetsune Seki Fruit Knife KC077 je japonský kuchyňský nůž typu petty - menší nůž do kuchyně vhodný pro práci s ovocem a zeleninou, s čepelí dlouhou 10,5 cm z...
Kuchyňský nůž s čepelí dlouhou 17,5 cm z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť tradičního vzhledu z palisandrového dřeva, zakončená černým bolstrom. Nůž typu santoku...
Kuchyňský nůž s 27 cm dlouhou čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť tradičního vzhledu z palisandrového dřeva, zakončená černým bolstrom. Nůž typu yanagiba je...
Tojiro Shippu FD-597 je japonský kuchyňský nůž typu santoku s čepelí dlouhou 13 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je...
Tojiro Shippu FD-599 je japonský kuchyňský nůž typu sujihiki s čepelí dlouhou 21 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je...
Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 16,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...
Japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba. Ručně kovaná čepel délky 21 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem....
Japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba. Ručně kovaná čepel délky 27 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem....
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba s čepelí dlouhou 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je velmi...
Tradiční japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba s čepelí dlouhou 24 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve...
Švýcarský kuchyňský nůž z javorového dřeva a čepelí délky 17 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž typu santoku je ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání. Při koupi nože s...
XIN Cutlery Nakiri je japonský kuchyňský nůž typu nakiri - tradiční japonský tvar nože, který je primárně určen ke krájení zeleniny. Je ideální pro rychlé a precizní krájení a...
Sada kuchyňských nožů Samura z modelové řady Kaiju Bolster. Nože Samura Kaiju jsou kvalitní kuchyňské nože, které nabízejí klasické tvary, rukojeť z odolného kompozitního...