Bazarový produkt - Nůž Antonini Pattada Inox 607/20/CO

Kód: 607/20/CO-BAZAR
1 660 Kč –21 %
Bazarový produkt - Nůž Antonini Pattada Inox 607/20/CO
1 660 Kč –21 % 1 295 Kč 1 070 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
8.12.2025
Možnosti doručení

Nové, nepoužívané - slipjoint pojistka nemá téměř žádný odpor

Nůž Pattada je tradiční sardinský nůž běžně známý také jako Resolza (z latinského slova břitva) nebo Pattadese. Praktický zavírací kapesní nůž značky Antonini s čepelí z nerezové oceli délky 9,5 cm a rukojetí z buvolího rohu. Nůž typu slipjoint.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nové, nepoužívané - slipjoint pojistka nemá téměř žádný odpor

Nůž Pattada je tradiční sardinský nůž běžně známý také jako Resolza (z latinského slova břitva) nebo Pattadese. Praktický zavírací kapesní nůž značky Antonini s čepelí z nerezové oceli délky 9,5 cm a rukojetí z buvolího rohu. Nůž typu slipjoint.

Nože Antonini

Antonini_Antonini je italský výrobce s dlouhou historií, specializující se na výrobu nožů, čepelí a jiných řezných nástrojů již od roku 1925. Jejich sortiment zavíracích nožů je určen pro široké spektrum využití, včetně všech pracovních činností, záchranných akcí nebo rybolovu. Kvalita zpracování a použité materiály splňují ty nejvyšší standardy. Všechny produkty nesou s hrdostí známku „Made in Italy“, což začíná jejich italský původ a kvalitu. Některé procesy jako montování a broušení jsou prováděny ručně těmi nejlepšími řemeslníky. Značka Antonini spojuje tradiční řemeslnou výrobu s moderními postupy, což může přilákat lidi hledající spolehlivé a kvalitní řezné nástroje.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bazar
Druh nože: Zavírací
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: 420
Materiál rukojeti: Paroh/Rohovina
Pojistka: Slipjoint
Pouzdro: bez pouzdra
Celková délka: 20,5 cm
Délka čepele: 9,5 cm
Délka rukojeti: 11 cm
Délka čepele (od - do): 9,00 - 9,99 cm
Hmotnost: 48 g
Tvrdost čepele: 54 - 56 HRC
Tvar čepele: Drop Point
Povrchová úprava čepele: Satin
Výbrus: Plochý
Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: