Sada kuchyňských nožů Samura Kaiju

Kód: SKJ-0220
4 020 Kč 3 350 Kč bez DPH
Není skladem - objednáme pro Vás
Položka byla vyprodána…

Sada kuchyňských nožů Samura z modelové řady Kaiju. Nože Samura Kaiju jsou kvalitní kuchyňské nože, které nabízejí klasické tvary, rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic) a čepele z japonské nerezové oceli AUS-8. Sada obsahuje 3 nože - kuchařský nůž, univerzální nůž a nůž na zeleninu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura Kaiju jsou kvalitní kuchyňské nože, které nabízejí klasické tvary, rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic) a čepele z japonské nerezové oceli AUS-8. Povrchová úprava čepele hammered steel působí velmi poutavě a zajišťuje plynulé krájení, aniž by se krájené jídlo lepilo na nůž.

Nože mají rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic). Tento materiál spojuje výhody dřeva a kompozitu, je odolný vůči vlhkosti a "teplý" na dotek.

Čepele z jednoho kusu japonské nerezové oceli AUS-8 s hladkým ostřím jsou extrémně ostré a nabízejí výborné řezné vlastnosti.

Údržba: Doporučujeme ruční mytí se saponátem ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí.

Obsah sady:

- kuchařský nůž (SKJ-0085) - se širokou a mírně zakřivenou čepelí která zajišťuje rychlé a efektivní krájení zeleniny, bylinek nebo i masa. Tento typ nože by neměl chybět v žádné kuchyni.

- nůž na zeleninu a ovoce (SKJ-0011) - s 7,8 cm dlouhou čepelí, určený je především na práci se zeleninou nebo ovocem jako je loupání a krájení.

- univerzální nůž (SKJ-0023) - s 15 cm dlouhou čepelí, ideální pro práci s menšími kusy masa, špikování nebo plátkování.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sady kuchyňských nožů
Druh kuchyňského nože: Sada kuchyňských nožů
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost čepele: 58 HRC
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: