Vážení zákazníci, chceme Vás ujistit, že odesílání Vašich objednávek probíhá v běžném režimu, bez problémů a zdržení. Děkujeme.

Nůž Miguel Nieto LINEA CETRERIA 4402

Kód: MN 4402
920 Kč 767 Kč bez DPH
Není skladem - objednáme pro Vás
Položka byla vyprodána…

Velká dýka Miguel Nieto. Rukojeť z olivového dřeva, chromové záštity, kožené pouzdro. Čepel ze španělské nerezové oceli AN-58 tvrdosti 58-60HRC. Falešné ostří na vrchní hraně čepele. Tato pevná a houževnatá ocel byla vyvinuta přímo firmou Miguel Nieto.

Při koupi nože s dřevěnou rukojetí, prosím berete v úvahu, že dřevo je přírodní materiál a může se mírně lišit od fotografie produktu. Kresba a struktura dřeva se kus od kusu liší a každý nůž má originální vzhled.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velká dýka Miguel Nieto. Rukojeť z olivového dřeva, chromové záštity, kožené pouzdro. Čepel ze španělské nerezové oceli AN-58 tvrdosti 58-60HRC. Falešné ostří na vrchní hraně čepele. Tato pevná a houževnatá ocel byla vyvinuta přímo firmou Miguel Nieto.

Při koupi nože s dřevěnou rukojetí, prosím berete v úvahu, že dřevo je přírodní materiál a může se mírně lišit od fotografie produktu. Kresba a struktura dřeva se kus od kusu liší a každý nůž má originální vzhled.

Nože Miguel Nieto

Tradiční španělský výrobce nožů z města Albacete s dlouholetou historií od roku 1957. Výrobce garantuje, že všechny části nože jsou vyrobeny ve Španělsku. Nože Miguel Nieto jsou vyrobeny z vlastní kvalitní nerezové oceli AN-58, která dosahuje tvrdost 58-60 HRC. Na novějších modelech výrobce používá i jiné oceli, například Bohler N695 nebo Sandvik 14C28N. Rukojeti nožů jsou vyrobeny ze dřeva (např. olivové, bocote, bříza, cocobolo) nebo moderních materiálů jako mikarta a katex.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože s pevnou čepelí
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: AN-58
Materiál rukojeti: Dřevo
Pouzdro: Kožené
Celková délka: 20 cm
Délka čepele: 11 cm
Délka rukojeti: 9 cm
Tvrdost čepele: 58-60 HRC
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: